Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

11.06. szerda - Csillagenergia Gyógyítások - Uránusz

cosmic-blue-lotusMeditációs Est 

Első meditációban az Uránuszi Főpapokkal és Papnőkkel találkozunk, egy különleges szakrális szentélyben, ahol a Belső Vezetőnk és a Belső Mágus aspektusunk ébred fel és kapcsolódik hozzánk az egyesített szív- szinteken. Mély átéléssel és aktív önvalónk jelenlétével egyesülve, egy magasabb tudatosságú szintre lépünk át ezzel...

A Belső Mágusom rávezet és rámutat arra az aktuális rejtett pontra/területre és elfojtott/elzárt érzésre, amiben jelen életszakaszunkban megállást vagy stagnálást eredményez, bármelyik szinten. Ezt felismerve, ráfókuszálunk az itt őrzött információs-energiára, tudatára ébredünk, felszabadítjuk és CsillagTestvéreink automatikusan gyógyítani kezdik azokat...

Második meditációban pedig az alsó három csakra erőközpontokat tisztítjuk át tibeti mantrákkal és azokat a területeket és rétegeket fényesítjük át, ahol még a tudattalan félelmek, bizonytalanságok, egyensúlyhiányok, erőveszteség - erő központbeli gyengeségek, választási és döntés hozatalbeli megakadások, idegen félelmek lenyomatait őrizhetjük még mélyen.

Időpont: 19.00 - 21.30
Helyszín: Sóker-Kristálysó-Barlang, Bp. 1066. Mozsár u.7.
Részvételi díj: 3.500 Ft 

11.27. szerda - Belső képességeink tisztítása

hanaelMeditációs Est 

Két gyógyító meditációban a külső és belső kommunikációs rendszereinket érintve, a finomanyagi érzékelős-képességeinken lévő blokkjait szabadítjuk fel, tisztítjuk meg és fényesítjük át a Felsőbb Isteni Énünk és SzívAngyalaink segítségével. Gyógyító kristályok érintésével, aktivációjával és stimulálásával az éteri érzékelésünk (a szív és az elme tudatosságának egysége) megnyílik, kibomlik és fokozódik, majd optimalizálódik, amit a kunzit, a morganit, az apofillit és a herkimer gyémántkvarc tiszta rezgései és kollektív hatása erősít fel.

Második meditációban a Plejádok csillagai közé emelkedünk a 7. dimenzióba és központ csillagára érkezünk: ez Alcyon. Itt várnak minket már az arany és gyémántszínű fényruhába öltözött alcyon-i Papnők (magenta fejdísszel és szimbólummal a homlokán), akik segítséget nyújtanak  és különleges gyógyításban részesítenek minket a különböző extrasens - képességeink, tiszta ösztöneink és intuíciónk helyes és megfelelő működésében.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu

12.12. csütörtök – Szakrális Nap - Élő Fénykapuk vagyunk

fénykapuA Szentháromság Égi találkozásának napja
Meditációs Est 

A Fény választásának és felvállalásának egyik szakrális napja ez!
Különleges kapcsolódás és kapcsolatfelvétel a magasabb dimenziókban levő Fény-Részeinkkel, Isteni minőségű Önvalónkkal és Identitás Egységünkkel. Tudatosodás mélyebb összefüggések meglátása és megértése által. 
Ettől a naptól kezdve, 12 napon át, 12 pár Felemelkedett Mester és Arkangyal vár, hogy elindulj egy különleges, felfelé ívelő belső Fényspirálon át, egy sugárzó, élő - eleven Csillagkapukkal teli éteri csillagösvény vonalán... 

A 12 különleges Nap, egy-egy élő FényKapu is egyben, melyben az Angyalok és Csillagmesterek jelenlétük Fényvalóságaival, nap mint nap befogadnak, megérintenek és átemelnek Téged, majd felkészítenek a tovább haladásra, hogy teljesen átszellemülve, tudatosan érkezz meg és léphess át, az utolsó Kapun, a 12. nap, a Fény Születésének a Kapuján... (dec.24.)

Immár 13. éve, hogy végigjárjuk ezt a csodálatosan szép Belső Utat, a Fény teremtésének Útját, december 12-től 24-ig, évről - évre. Határozd el magad, dönts úgy, hogy a Fényt választod belül a szívedben is, tudatosan is, minden részeddel és kivetüléseddel, ezután csendben lépj és indulj el a Fény felé a belső szinteken!

Meditációban felkészülünk és hangolódunk a Szakrális Nap fontosságának és küldetésének a lényegére, a minket körülvevő CsillagTestvérek és Mesterek és Gyógyító papnők Szeretetgyűrűjében.
Gyere és tarts velünk nyitott szívvel, tiszta szándékkal és önzetlen sugárzó Lélekkel...

A meditációkat vezeti: Laczkó Pál - Laymoore

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont, Bp. 1088 Múzeum utca 9. - Csikung Terem
Részvételi díj: 3.000 Ft