Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

11.06. szerda - Csillagenergia Gyógyítások - Uránusz

cosmic-blue-lotusMeditációs Est 

Első meditációban az Uránuszi Főpapokkal és Papnőkkel találkozunk, egy különleges szakrális szentélyben, ahol a Belső Vezetőnk és a Belső Mágus aspektusunk ébred fel és kapcsolódik hozzánk az egyesített szív- szinteken. Mély átéléssel és aktív önvalónk jelenlétével egyesülve, egy magasabb tudatosságú szintre lépünk át ezzel...

A Belső Mágusom rávezet és rámutat arra az aktuális rejtett pontra/területre és elfojtott/elzárt érzésre, amiben jelen életszakaszunkban megállást vagy stagnálást eredményez, bármelyik szinten. Ezt felismerve, ráfókuszálunk az itt őrzött információs-energiára, tudatára ébredünk, felszabadítjuk és CsillagTestvéreink automatikusan gyógyítani kezdik azokat...

Második meditációban pedig az alsó három csakra erőközpontokat tisztítjuk át tibeti mantrákkal és azokat a területeket és rétegeket fényesítjük át, ahol még a tudattalan félelmek, bizonytalanságok, egyensúlyhiányok, erőveszteség - erő központbeli gyengeségek, választási és döntés hozatalbeli megakadások, idegen félelmek lenyomatait őrizhetjük még mélyen.

Időpont: 19.00 - 21.30
Helyszín: Sóker-Kristálysó-Barlang, Bp. 1066. Mozsár u.7.
Részvételi díj: 3.500 Ft 

11.27. szerda - Belső képességeink tisztítása

hanaelMeditációs Est 

Két gyógyító meditációban a külső és belső kommunikációs rendszereinket érintve, a finomanyagi érzékelős-képességeinken lévő blokkjait szabadítjuk fel, tisztítjuk meg és fényesítjük át a Felsőbb Isteni Énünk és SzívAngyalaink segítségével. Gyógyító kristályok érintésével, aktivációjával és stimulálásával az éteri érzékelésünk (a szív és az elme tudatosságának egysége) megnyílik, kibomlik és fokozódik, majd optimalizálódik, amit a kunzit, a morganit, az apofillit és a herkimer gyémántkvarc tiszta rezgései és kollektív hatása erősít fel.

Második meditációban a Plejádok csillagai közé emelkedünk a 7. dimenzióba és központ csillagára érkezünk: ez Alcyon. Itt várnak minket már az arany és gyémántszínű fényruhába öltözött alcyon-i Papnők (magenta fejdísszel és szimbólummal a homlokán), akik segítséget nyújtanak  és különleges gyógyításban részesítenek minket a különböző extrasens - képességeink, tiszta ösztöneink és intuíciónk helyes és megfelelő működésében.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu