Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

12.02. vasárnap - Generációs minták, gyerekkori sérülések és a családdal való karmikus szálak oldásai

generáció Egész napos elmélet + gyakorlati technikák és mély gyógyító meditációk

Már a fogantatás pillanatától kezdődik el az Anya és az Apa sejtszintű örökletes mintáinak, kódjainak és programjainak a befogadása, minden szinten. Ugyanezen láthatatlan törvények szerint kapjuk meg, születünk bele és hatnak ránk, a szülők fizikai testéhez kapcsolódó személyiségbeli jegyek, reakciók, vonások és tulajdonságok, örökletességek, amiket eleinte tudattalanul viselünk, éltetünk és élünk tovább, majd később (egész életünkben) lehetőséget kapunk mindezek pontos felismerésére, tudatosítására és megváltoztatására.

Nagyon fontos tisztán látni ebben, hogy ki kinek is a szerepét játssza és várja el a másiktól, és mi valójában miért is olyan véleményekkel, hozzáállásokkal és szemlélettettel közelítünk az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a munkánkhoz, az egészségünkhöz és magához az egész Élethez, ahogy.

Ezek olyanok rajtunk, mint a hagymahéjak, amit évről – évre felrakódtak ránk, egészen a megszületésünk pillanatától, és szorosan körénk rendeződtek évről-évre, évtizedről-évtizedre... Hogyan is adhatnánk a saját gyermekünknek Szabad Akaratot és Szabad Önkifejezést, ha mi sem kaptunk ezeket meg?! És hogyan adhatunk így bárkinek is tiszta Szabadságot és őszinte Elengedést?

Spirituális értelemben, minden ember alapvető Életfeladata a szülői-családi adok/kapok játszmák, szerepek, hitrendszeri és viselkedési minták oldása, felderítése, felismerése, átválogatása és az Önmagára találás! Így nemcsak hogy valóban Önmagunk lehetünk, Önmagunkká válhatunk, hanem rengeteg családi és generációs terheket, érzelmi- tudati láncokat, „idegen ösztönöket" és mintákat is megszakíthatunk és levehetünk végleg magunkról... így Életünk alapvetően más értelmet nyer!...

A meditációkat tartja: Laczkó Pál - Laymoore 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - Kristálykapu - Központ, Maglód Jókai u. 1.
Részvételi díj: 12.000 Ft 

12.05. szerda - Nyilas - Újhold előszelében

életvirágaMeditációs Est
Eljövendő Új Korok és Időszakok kezdete 

A Nyilas - Újhold energia hatása: Életszakaszok, kisebb-nagyobb élet ciklusok záródnak le és ezután automatikusan nyílnak meg újabb és újabb szinteken. Utak és Kapuk indulnak el belőlünk és vezetnek egyrészt hazafelé a szellemi síkok és csillagdimenziók felé, másrészt befelé, Önmagunk felé...  Ma a Spica-beli, a Wega -beli és a Nap-beli főpapok, papnők és Csillagmesterek lépnek velünk elsődlegesen kapcsolatba és adják át nekünk és a Földnek az újabb csillagkódokkal teli tanításokat, információkat és gyógyító kódokat, hogy a Fény születése egyszerre magasabb szinten és minden szinten is megtörténhessen...

Megtisztulás, újjászületés, önvalóra ébredés, hazatalálás, felismerés... Könnyebb, energikusabb és lendületesebb időszak veszi kezdetét, amikor is egyfajta belső építgetés, belső rendrakás, belső tervezgetés és belső megvalósítás energiái gyűlnek össze, összpontosulnak és vannak jelen bennünk. Lendülettel teli új célok, könnyen elérhető ötletek és álmok valósíthatóak meg jövőre, melyhez a magokat folyamatosan ültetni, ápoéni és óvni kell.
Engedni kell a szellemünkben élő Erő Angyalát, a lelkünkben élő Fény Angyalát és a szívünkben élő Szeretet Angyalát megmutatkozni és megnyilvánulni a fizikai térben és az életünkben is, a magunk és mások örömére! 

Újhold Kapu - Misztériuma

Az Újhold napja, mindig egy különleges Kapu és állomás az adott hónapban. Ilyenkor sokkal közelebb kerülnek hozzánk a messzi "valóságok" és a magasabb dimenziók. A legerősebb és legtisztább állapotát élhetjük meg az intuíciónknak és a szellemi világból érkező üzeneteknek, információknak és a tanításoknak. Újhold Napján mindig Nap- Hold együttállás van, ami egyfajta földi Teljességet szimbolizál, hiszen egyszerre  van jelen mindkét polaritás és princípium is.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker-Kristálysó BArlang, Bp.VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

12.12. szerda – Szakrális Nap - Élő Fénykapuk vagyunk

fénykapuA Szentháromság Égi találkozásának napja
Meditációs Est 

A Fény választásának és felvállalásának egyik szakrális napja ez!
Különleges kapcsolódás és kapcsolatfelvétel a magasabb dimenziókban levő Fény-Részeinkkel, Isteni minőségű Önvalónkkal és Identitás Egységünkkel. Tudatosodás mélyebb összefüggések meglátása és megértése által. 
Ettől a naptól kezdve, 12 napon át, 12 pár Felemelkedett Mester és Arkangyal vár, hogy elindulj egy különleges, felfelé ívelő belső Fényspirálon át, egy sugárzó, élő - eleven Csillagkapukkal teli éteri csillagösvény vonalán. 

A 12 különleges Nap, egy-egy élő FényKapu is egyben, melyben az Angyalok és Csillagmesterek jelenlétük Fényvalóságaival, nap mint nap befogadnak, megérintenek és átemelnek Téged, majd felkészítenek a tovább haladásra, hogy teljesen átszellemülve, tudatosan érkezz meg és léphess át, az utolsó Kapun, a 12. nap, a Fény Születésének a Kapuján... (dec.24.)

Immár 9. éve, hogy végigjárjuk ezt a csodálatosan szép Belső Utat, a Fény teremtésének Útját, december 12-től 24-ig, évről - évre. Határozd el magad, dönts úgy, hogy a Fényt választod belül a szívedben is, lépj és változtass!
Gyere velünk nyitott szívvel, tiszta szándékkal és önzetlen sugárzó Lélekkel...

A meditációkat vezeti: Laczkó Pál - Laymoore

Időpont: 18.30 - 21.00
Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont, Bp. 1088 Múzeum utca 9.
Részvételi díj: 3.000 Ft

12.19. szerda – A Gyógyító Kristályok Érintése

bronzite Meditációs Est 

Stabilitásunk, a földi - fizikai életünk a hétköznapok általános megmérettetései, mind-mind a solár - csakra kapacitását, terhelhetőségét és befogadó képességét teszik próbára. Minden érzelmi energia, ami elér hozzánk, a 70 %-a a solár csakrán át lép be... Nagyon fonots az elsődleges erőközpontunk folyamatos tisztítása, karbantartása és erősítése, hogy ellenálló képességünk és védelmünk mindig, minden körülmények között a legnagyobb legyen!
A csontrendszerünk épsége, a gerinc és a csigolyák állapota, egyrészt testünk egészséges működését jelentik, másrészt az állást, a kiállást, a tartást és a hovatartozást (tudatilag és érzelmileg is) szimbolizálják analóg formában. A gerincoszlopunk és a belső központi vezetékünk megerősítésére van most szükség, amit az élő vitaminok, színek, illatok és ízek mellett, most meditációban a csend erejével, a különlegesen finom Angyali érintésekkel és gyógyító energiákkal, valamint három különböző közömbösítő – harmonizáló – tisztító kristály fényeinek segítségével és integrálásával érhetünk el.

A gyökércsakra erősítése, kiegyenlítése és harmónizálása, a régi beivódott emlékek, történések és traumák lenyomatainak feloldására három kristályt hívunk segítségül, amik elsődlegesen a múlt lezárását, feldolgozását, a régi kapuk bezárását és a jelenbe-levést segítik, valamint a hiedelem rendszerünkben működő alaptalan félelmek, bizonytalanságok és szorongások oldását hivatottak gyógyítani bennünk...

Ebben segít nekünk ma az alexandrit, a bronzit (a képen) és a pietersite ásványok.

A testünk sohasem hazudik és a testi betegségek sem. Amilyen az ember én és öntudata, (tudatossága) olyan lesz a tartása is!
A testbeszédünk, mind a tudattalan és mind a tudatalatti területeiben jelenlévő feldolgozatlan  információk, hiedelmek és különböző más energiák összességének a megnyilvánulása, ami nagyon sok esetben ellentmond a tudatos érzéseinkkel, a tudatos cselekedeteinkkel és a tudatos életünk elképzeléseivel.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó Barlang, Bp. VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft