Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

08.05. vasárnap - Egész napos meditációs – gyógyító nap

morphoMindannyian fényőrzők vagyunk!
Lelki és szellemi szintű oldások, előző életből hozott és kialakult érzelmi, lelki, szellemi és testi szintű blokkok felszabadítása és harmonizálása a Felsőbb Énünk segítsége és vezetése által... A gyökér csakra és korona csakra behangolása, az égi – földi fénygyökerek megerősítése és a Forrásokhoz való visszacsatlakoztatás minden szinten.

Saját égi - éteri gyógyító kulcsok, szimbólumok, jelek, hangok és kódok aktiválódnak a segítő és gyógyító Csillagmesterek tisztításai és aktiválásai által.


Segítő ásványok: morganit, manganokalcit, kunzit, cölesztin, rutil kvarc, tanzanit

Helyszín: Maglód - FényKözpont, Jókai utca 1.
Időpont: 10.00 – 18.00
Részvételi díj: 12.000 Ft

08.08. szerda - Szakrális Időpont - Kollektív Teremtés és Karma-oldás napja

ganeshMeditációs Est
Kollektív/egyéni teremtés, áthangolás, sors-korrekció 

„A Bőség Forrása, mely a Szívközpontunk mélyén honol!"

...ez az egyetlen hely széles – e világon, ahol a Mennyei Csodák, Gyógyulások, Örömök és Boldogságok Forrásai, mind-mind bennünk, a saját FényKözpontunk és a Léleklángunk legbensőbb Templomában találhatók meg... nemcsak most, hanem időtlen - idők óta!
Itt, ezen keresztül és ebben a pontban találkozik és egyesül egymással a Felsőbb Énünk, a Belső Gyermekünk és a belső dimenziókban lévő Isteni rendű Lélekrészeink egysége. Ez az a Szellemi és Lelki Teremtés Helye, mely ha élő fényenergiát hordoz, akkor Áldás, Kegyelem és Oltalom kiséri...
A solár csakra felemelése a szívcsakrába, amikor a teremtés szeretetből születik meg. 

A Teremtés Napja a mai!

Ilyenkor mindig jelen vannak a Lélekotthonunk és Csillagcsaládunk legtöbb tagjai azért, hogy tiszta fényükkel és teljes Fényvalóságukkal összekapcsolódhassunk velük, erősítve az éber figyelmünket, tudatosítva az önzetlen szándékainkat, segítenek magasabb rezgésszintet elérni, magasabb szempontból rálátással lenni a manifesztáció egész folyamatára és a különböző tiszta vágy-energiafajták anyagba álmodásának születését megtörténtetni... 

Különleges tisztításokat, aktivációkat és gyógyításokat kapunk a Szíriuszi, az Arcturuszi, az Auriga-beli, a Dubhe,- Phad-beli, (Göncöl) és a Regulus-i Csillagmesterektől és Csillagtestvérektől. 

 

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó-Barlang, Bp. VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

08.11. szombat - Varázslatos Örömünnep - Veszprémben

örömünnep

III. Veszprémi Varázslat - Örömünnep rendezvényen leszünk egész nap! :)

Egész napos programok, előadások, kézműves sátrak és ásvány kiállítás egyhelyen!
Standunkat a szokásos helyen keressétek! Random akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várunk ide is minden kedves Vásárlónkat és Érdeklődőket!

Időpont: 09.00 - 24.00 
Helyszín: Veszprém, Fő tér egész területe
Cím:
Veszprém 8200. Veszprémvölgyi u. 68.

További infó: 

http://www.veszpremvolgy.hu

http://oromunnep.hu

08.12. vasárnap - Gyógyító Holdfázisok üzenetei -oroszlán újhold

Egész napos meditációs - gyógyító nap 

oroszlánAz Oroszlán - Újhold új energia -mintájának és hatásának az  aktuális jelentőségeit, üzeneteit, tanításait és a Wega, Andromeda és Pegazus Csillagminőségek és Csillagküldöttek gyógyításait éljük meg és éljük át a mai nap folyamán... Az Oroszlán archetípustól tanulnunk kell:engedjük, hogy a bennünk élő Nap tündököljön, mert erje és sugara boldoggá tesz mindenkit, akit megérint. Az isteni hatalom és dicsőség már bennünk van, fejlesszük ki az erőt és a kitartást oroszlánszívünkből. Ismerjük meg magunkat és tanuljuk meg megérteni belső folyamatainkat, miközben a világ elé lépünk és kipróbáljuk az erőnket...

 „Fordulj az Ég felé és választ kapsz kérdéseidre!"
Tudatosan is törekedve, megérezheted és megtapasztalhatod a Holdfázis oroszlán minőségét: térjünk vissza belső középpontunkba és cselekedjünk lényünk magjából kiindulva.

Gyakran az a baj, hogy elaprózzunk magunkat, az energiánkat és figyelmünket így elveszítjük a lényeglátás képességét és az egészben való gondolkodás erejét...Bizonyos dolgok saját maguktól is megoldódnak, ha középpontunkban maradunk és mindent pontosan megvizsgálunk, ahellyett hogy felelőtlenül cselekednénk. Ezek a tettek, a bensőnkből erednek, tiszta erővel rendelkeznek és kevés energia kell a hatékony megvalósításukhoz.

Ebben segítenek nekünk üzenetekkel, útmutatásokkal, tanításokkal és gyógyításokkal a Wega -beli, az Andromeda- beli, és a Pegazus-beli Csillagtestvéreinkkel.

 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - FényKözpont - MAGlód, Jókai u. 1.
Részvételi díj: 12.000 Ft