Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

07.09. csütörtök - Belső képességeink tisztítása

hanael

Meditációs Est 

Két gyógyító meditációban a külső és belső kommunikációs rendszereinket érintve, a finomanyagi érzékelős-képességeinken lévő blokkjait szabadítjuk fel, tisztítjuk meg és fényesítjük át a Felsőbb Isteni Énünk és SzívAngyalaink segítségével. Gyógyító kristályok érintésével, aktivációjával és stimulálásával az éteri érzékelésünk (a szív és az elme tudatosságának egysége) megnyílik, kibomlik és fokozódik, majd optimalizálódik, amit a kunzit, a morganit, az apofillit és a herkimer gyémántkvarc tiszta rezgései és kollektív hatása egyenlít ki és hangol be finoman, mindenkinél úgy, ahogy ezt elbírja...

Második meditációban a Plejádok csillagai közé emelkedünk a 7. dimenzióba és központ csillagára érkezünk: ez Alcyon. Itt várnak minket már az arany és gyémántszínű fényruhába öltözött alcyon-i Papnők (magenta fejdísszel és szimbólummal a homlokán), akik segítséget nyújtanak  és különleges gyógyításban részesítenek minket a különböző extrasens - képességeink, tiszta ösztöneink és intuíciónk helyes és megfelelő működésében.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu

08.13. csütörtök - Szülői minták és félelemmel teli programok korrekciója

chicory msolataMeditációs - gyógyító est

Már a fogantatás pillanatától kezdődik el az Anya és az Apa sejtszintű örökletes mintáinak, kódjainak és programjainak a befogadása, minden szinten, amik a legmélyebb szinteken őrződnek bennünk. Ugyanezen láthatatlan törvények szerint kapjuk meg, születünk bele és hatnak ránk, a szülők fizikai testéhez és hitrendszeréhez kapcsolódó személyiségbeli jegyek, reakciók, vonások és tulajdonságok, örökletességek, amiket eleinte tudattalanul viselünk, éltetünk és élünk tovább, majd később (egész életünkben) lehetőséget kapunk mindezek pontos felismerésére, tudatosítására és megváltoztatására.
Nagyon fontos tisztán látni ebben, hogy ki kinek is a szerepét játssza és várja el a másiktól, és mi valójában miért is olyan véleményekkel, hozzáállásokkal és szemlélettettel közelítünk az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a munkánkhoz, az egészségünkhöz és magához az egész Élethez, ahogy.

Ezek olyan rétegek - rétegződések rajtunk, mint a hagymahéjak, amit évről – évre felrakódtak ránk, egészen a megszületésünk pillanatától kezdve, és szorosan körénk rendeződtek évről-évre, évtizedről-évtizedre és szinte számunkra láthatatlan erőként, működtető élő programokként, berögződésként és elveikként hatnak ránk, mozgatnak és irányítanak, meghatároznak minket...
Hogyan is adhatnánk a saját gyermekünknek Szabad Akaratot, Tiszta Szeretet és Szabad Önkifejezést, ha mi sem kaptunk ezeket meg, ha esetleg nincs is rá se példánk és se mintánk?! És hogyan adhatunk így bárkinek is tiszta Szabadságot és őszinte Elengedést, ha még nem is tapasztaltuk meg ezeket?

Spirituális értelemben, minden ember alapvető Életfeladata a szülői-családi adok/kapok játszmák, szerepek, hitrendszeri és viselkedési minták oldása, felderítése, felismerése, átválogatása valamint tudatos kezelése és az Önmagára találás! Így nemcsak hogy valóban Önmagunk lehetünk, Önmagunkká válhatunk, hanem rengeteg családi és generációs terheket, érzelmi- tudati láncokat, „idegen ösztönöket" és mintákat is megszakíthatunk és levehetünk végleg magunkról...
így Életünk alapvetően más értelmet nyer!...

  • szülői minták/programok és hiedelmek korrekciója
  • családi karmikus körök és játszmák (szerepek) tudatosítása
  • Belső Gyermek gyógyítása
  • gyerekkori sérülések érzelmi töltéseinek az oldása

 

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó - Barlang, Bp. VI. Mozsár utca 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft