Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

03.24. vasárnap - Idei első Kirándulásunk a Mátrába

gabriel szobor

sztupa-

Ismét utazunk! Gyere Te is velünk!
Egész napos lélektisztítás és feltöltődés

Mi már nagyon vártuk ezt a napot, hogy újra egy különleges túrát, kikapcsolódást, tehermentesítést és feltöltődést élhessünk át, a gyógyító lelki-szellemi energiákkal teli csodálatos Mátra környéki helyeken. Ez egy kirándulás és lélekemelő zarándokút is egyben, melyre ismét hívunk Téged is, ahol mindenki a saját belső meghitt szentélyébe visszahúzódva, megérezheti és átélheti a Lélek Tiszta Valóságát, a Mária-vonal igaz Energiaminőségét és a körülöttünk lévő Angyalok Jelenlétét. Itt igazán jól fogod magad érezni! :)

A Földanya testének eme különleges tiszta és magasrezgésű energiákkal rendelkező szakrális területeire utazunk, ahol mind a lelkünket,(Máriabesnyő, Szentkút) és mind a szellemünket,(Tar) felemelhessük, megtisztíthassuk és terheinket lerakva itt, csendben szeretettel és hálával a szívünkben, Önmagunkra figyelhessünk és Önmagunk lehessünk...itt mindig új információkat és üzeneteket kapunk, ami egyben válasz is lehet kérdéseinkre is...

Kisebb fényköszöntő szeretet-meditáció keretében, mindenki kap egy–egy fehér vagy rózsaszínű gyertyát, amit majd közösen töltünk fel, beleolvasztva és imádkozva egy-egy halk imánkat, vágyunkat, kérésünket, amit szeretnénk megvalósítani és sikerre vinni a közeljövőben. Ezeket akár ott, akár otthon is meggyújthatod.

Máriabesnyőn, Mátraverebélyen - Szentkúton a Mária Forrásnál és Taron,  a már 7 éve felszentelt Szabadító Buddha Anya Templomban lehetőségünk lesz egy fél - fél órás tisztító/erősítő szeretet-meditációra is, ahol a hely tiszta szellemi rezgését, az Égi Erők kegyelmét és a Segítő Csillagküldöttek gyógyításait befogadhassuk. De aki csak egyszerűen pihenni, lazítani, sétálgatni vagy körülnézni akar, az is megteheti mindezt nyugodtan!

Érdemes üres műanyagüvegeket is hozni, amibe a négy források vizét haza tudod majd vinni. Enni és innivalót mindenki hozzon magával, de Tar-on az indiai bolt büféjében lehetőség van indiai egytálételek és italok fogyasztására is. Nagyon finomak!:)

Időpont: 2019. 03.24. vasárnap
Útvonal: Bp. – Gödöllő – Máriabesnyő – Tar – Szentkút - Bp. 
Találkozás és gyülekezés: 8. 30- kor a Hősök Terén, a Gabriel Arkangyal szobor előtt
Indulás: 9.00- kor
Visszaérkezés: 19-óra körül

Részvételi díj: gyerekeknek: 2.000 Ft (7-14 éves korig)

Felnőtteknek: 6.500 Ft

A kiránduláson való részvételt 1.500 Ft-os előleg befizetéssel/átutalással tudunk csak elfogadni!
Megértéseteket köszönjük.
Számlaszám: Larimar Pablo Kft. - 11742575 - 20001948


04.10. szerda - Teljes csakra - rendszer tisztítás IV.

heart chakraMeditációs est sorozat - Szív-Csakra

A szív csakra egy olyan különleges és misztikus pont a testen, ahol az emberi és az Isteni Szférák, Energiák és érzéstartományok találkoznak egymással. Az egyetlen olyan Szakrális Kapunk, melyen átlépve találkozhatunk Igaz Önvalónkkal, a Belső Gyermekünkkel és Lelkünk természetének Fényvalóságával. A bennünk élő, létező és mozgó érzéseket itt emelhetjük fel, itt nemesíthetjük át, itt írhatjuk felül és itt fogadhatjuk be a Csillagvalóságaink kódjainak az összes Új Fényvalóságát.

Ezért kell gyógyítani a szívünket és egész szívcsakránkat, hogy természetes létállapotunk lehessen az öröm, a szeretet, az együttérzés, a kedvesség, a gyengédség, az odaadás, a belső szépség és a boldogság. 
Minden egyes meditációban és minden egyes csakránál különböző csillagokról, csillaghalmazokról érkező gyógyító CsillagMesterek és Angyali Segítők vezetése és oltalma által történnek meg a tisztítások és energetikai oldások, amiket részletesen kibontunk lépésről - lépésre, hangolódva és gyógyítva az energiaközpontok mélyén őrzött sérült programokat, mintákat, kódokat, működési rendszereket és lenyomatokat...

Ebben segítenek nekünk ma a Plejádi Csillagnővérek (Merope, Sterope, Plejóne), a Míra- beli Fénytestvérek és az Andromeda –beli gyógyító Papnők is.  

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó - Barlang, Bp. VI. Mozsár u.7.

www.soker.hu
Részvételi díj: 3.500 Ft