Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

02.11. kedd - Harmonizálás és Áthangolás Csillagenergiákkal

cellMeditációs Est 

Első meditációban részletesen végigmegyünk a csakrákon,  gyökér-csakrától kiindulva. Lépésről - lépésre egy komplex csakra tisztítás, feltöltés és harmonizálás a tiszta fény és a gyógyító kristályok erejével és segítségével.

Második meditációban pedig Metatron - Felemelkedett Szellemi Mester lesz velünk, ő és a Merkúri - főpapok gyógyító csoportja, a szakrális geometria erejével és a speciális Metatron- kocka éteri fénymezejével hangolják át és kódolják át az alsó három csakráinkat, amivel nemcsak hogy a földhöz kapcsolódunk és a fizikai életünk alapvelő működéséhez nélkülözhetetlen erőközpontok ezek, de az összes életeink, összes fizikai emlékeinek a lenyomatait őrizzük itt és hordozzuk itt a gát mélyén, ahol az eredeti 8 őssejt valósága van....

Időpont: 18.30 - 21.00
Helyszín: Bp. Podmaniczky utca 6. Földszint 1. -11-es kapucsengő
Részvételi díj: 2.500 Ft

03.21. szombat - Tavaszi Napfordulós Kirándulásunk a Mátrába

gabriel szobor

sztupa-

szkút másolata

Ismét utazunk! Gyere Te is velünk!
Egész napos lélektisztítás és feltöltődés

Mi már nagyon vártuk ezt a napot, hogy újra egy különleges túrát, kikapcsolódást, tehermentesítést és feltöltődést élhessünk át, a gyógyító lelki-szellemi energiákkal teli csodálatos Mátra környéki helyeken. Ez egy kirándulás és lélekemelő zarándokút is egyben, melyre ismét hívunk Téged is, ahol mindenki a saját belső meghitt szentélyébe visszahúzódva, megérezheti és átélheti a Lélek Tiszta Valóságát, a Mária-vonal igaz Energiaminőségét és a körülöttünk lévő Angyalok Jelenlétét. Itt igazán jól fogod magad érezni! :)

A Földanya testének eme különleges tiszta és magasrezgésű energiákkal rendelkező szakrális területeire utazunk, ahol mind a lelkünket,(Máriabesnyő, Szentkút) és mind a szellemünket,(Tar) felemelhessük, megtisztíthassuk és terheinket lerakva itt, csendben szeretettel és hálával a szívünkben, Önmagunkra figyelhessünk és Önmagunk lehessünk...itt mindig új információkat és üzeneteket kapunk, ami egyben válasz is lehet kérdéseinkre is...

Kisebb fényköszöntő szeretet-meditáció keretében, mindenki kap egy–egy fehér vagy rózsaszínű gyertyát, amit majd közösen töltünk fel, beleolvasztva és imádkozva egy-egy halk imánkat, vágyunkat, kérésünket, amit szeretnénk megvalósítani és sikerre vinni a közeljövőben. Ezeket akár ott, akár otthon is meggyújthatod.

Máriabesnyőn, Mátraverebélyen - Szentkúton a Mária Forrásnál és Taron,  a már 8 éve felszentelt Szabadító Buddha Anya Templomban lehetőségünk lesz egy fél - fél órás tisztító/erősítő szeretet-meditációra is, ahol a hely tiszta szellemi rezgését, az Égi Erők kegyelmét és a Segítő Csillagküldöttek gyógyításait befogadhassuk. De aki csak egyszerűen pihenni, lazítani, sétálgatni vagy körülnézni akar, az is megteheti mindezt nyugodtan!

Érdemes üres műanyagüvegeket is hozni, amibe a négy források vizét haza tudod majd vinni. Enni és innivalót mindenki hozzon magával, de Tar-on az indiai bolt büféjében lehetőség van indiai egytálételek és italok fogyasztására is. Nagyon finomak!:)

Időpont: 2020. 03.21. szombat
Útvonal: Bp. – Gödöllő – Máriabesnyő – Tar – Szentkút - Bp. 
Találkozás és gyülekezés: 8. 30- kor a Hősök Terén, a Gabriel Arkangyal szobor előtt
Indulás: 9.00- kor
Visszaérkezés: 19-óra körül

Részvételi díj: gyerekeknek: 2.000 Ft (7-14 éves korig)

Felnőtteknek: 6.500 Ft

A kiránduláson való részvételt 1.500 Ft-os előleg befizetéssel/átutalással tudunk csak elfogadni!
Megértéseteket köszönjük.
Számlaszám: Larimar Pablo Kft. - 11742575 - 20001948


03.29. vasárnap - Spirituális Alaptanfolyam I.

buuALAP - TANFOLYAM I. 

Egész napos elméletek, gyakorlatok és gyógyító meditációk 

Téma:
meditáció alapjai és a tudatos jelenlét gyakorlása, az Itt és Mostban
9 lépcsős szférikus légzésrendszer elsajátítása és aktivációja a Kumarák- fénycsoport segítségével
a test-lélek és szellem öngyógyító folyamatainak az aktiválása
a szív ébredésének Misztériuma, szívképességek tisztítása és erősítése
lélekgyógyászat alapjai és az érzelmi feldolgozás folyamata
 ok-okozati összefüggések és egymásra hatások a mindennapokban
félelmek és traumák kezelése és oldása, a múlt elengedése
védelmi rendszerünk felépítése és különböző tértisztítások alkalmazása
a légzés technikák alapjai és szerepe, az ellazulás és az elme lecsendesítésének módszerei...


Az alaptanfolyamok általában egész naposak, 10.00 – 18.00 óráig tartanak, néha még egy kis ráadással tovább is. Az ezotéria alapjaitól, alapfogalmaitól és területeitől indulva, egymásra épülő részletes elméletekkel, bemutató gyakorlatokkal és gyógyító Kristály- és Csillagmeditációkkal teli az Alaptanfolyam. 

A meditációk nagyon fontosak és nélkülözhetetlenek a gyógyulásban és a változtatásban, hiszen mindezek által érjük el és tapasztaljuk meg a folyamatos megtisztulást és fejlődést, a testi-lelki és szellemi rezgésszint emelkedést, az átlényegülést, a régi programok átírását, az újak behangolását, valamint a hétköznapokban az élethelyzetek könnyebb kezelhetőségét.
A meditációkat tartja: Laczkó Pál - Laymoore 

 

Helyszín: Larimar - KristályKapu FényKözpont, Maglód, Jókai u.1.
Időpont: 10.00 – 18.00
Részvételi díj: 12.000 Ft