Fejlec

Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

10.09. szerda - Gyógyító Kristályok Érintése

dalmatian jasperMeditációs Est

Érzelmi stabilitás, egyensúly és tartós belső pozitív lelkiállapot elérése és magtartása az idegen erők, ismeretlen hatások és befolyásoló tényező megszüntetésével. Rendszerezzük és tisztítsuk a tudatalattiban működő és szunnyadó, alacsony energiaminőségű mintákat, kódokat, programokat és működési rendszereket, amik eredménytelenséget, sikertelenséget, szerencsétlenséget és általános bizonytalanságot okoznak.

Továbbá tisztítjuk és áthangolunk olyan sérült és traumás emlékekkel rendelkező rétegeket, lélekrészeket és árnyoldali elemeket, melyek ma, most, blokkoló erőként és hátráltató hatásként irányítják az érzékelésed, a döntésed, a választásod, a hitrendszered és a szemléletmódod alapjait, akár tudatában vagy ennek, akár nem. 

Az 'öreg lyuk vagy kisagy' belső valóságaiban mélyén őrzött, eltárolt, elnyomott vagy lezárt területeken lévő hibás információkat, átfordítókat, cseréket és átkódolásokat a dalmata jáspis (a képen), a sardonix, az asztrofillit, a szivárvány obszidián, az apacsok könnye és a zöld ónix segítségével tudjuk helyreállítani, tehermentesíteni, a fénykódok és fényprogramok működését az eredeti állapotára visszaállítani. Meditációban a Tudatalatti területének az áttisztítása, átfényesítése és a belső memória -tár felfrissítése történik különböző kristályerőterekben...
Ebben segítenek nekünk a Hathorok Fényszellemiségének csoportjai...

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu