Fejlec

Programok

PiscesMeditációs Est

A Halak- Újhold energia egyesít az intuíciónkkal, az érzéseinkkel és a bennünk lévő bölcsességgel, a megérzések birodalmával és az ösztön érzékeléssel. Használjuk a Víz különleges erejét, gyógyító és információkat közlő képességét, mely összeköt a kollektív tiszta szeretetáramlással, mely az Univerzum időtlen és végtelen éteri tengere...
Különböző energiaminőségeken keresztül, életünk legmélyebb és legmagasabb pontjaihoz irányít minket, a Lélek Vizéhez, az Érzelmek Forrásához és lehetőséget ad arra, hogy kövessük a bennünk működő és ébredő áramlatokat, érzéseket és eredendő információs hullámokat.

Továbbá az egymással való érintkezés számtalan formájának a fontosságára hívja fel a figyelmet, amellyel energiát, tapasztalatokat, érzéseket és fontos információkat cserélhetünk és adhatunk át egymásnak, bármely térben és időben. Így nemcsak a saját áramlásunkban leszünk jelen teljesen, hanem a nagy egységes Létezés globális áramlatában is. Ha mindkét áramlás összhangban van és egyensúlyban van, akkor az éltünk, vágyaink, terveink és a dolgaink könnyen, autómatikusan alakulnak és valósulnak meg, vagyis a Földi teremtés és az Égi Teremtés találkozik egymással...

Ez az Újhold energia, egy bizonyos hiányérzettől szabadít meg bennünket, ezáltal az érzelmi életünk gyógyulását, a szeretetet, az odaadást és a lelki bőséget hozza el nekünk, mert mindezek a tényezők az életünket jelentősen befolyásolják. Többször hangolódva ebben az időszakban, kristálymeditációkban érezhetjük, ahogy megnyílik a szívünk, a lelkünkés a lélekkapunk, fejlődik az együttérzésünk, erősödik a beleérző képességünk, a belső öröm, elégedettség érzésünk, az érzékelésünk és az intuíciónk. 

Figyeljünk oda a víz gyógyító és áldást hozó erejére, mely gyógyítja a Forrásból való ősi elszakadás érzését és visszavezet az ősbizalomhoz!
Használjuk a víz teremtő erejét indennap saját magunk és szeretteink számára úgy, hogy poházvíz technikát alkalmazunk: a tiszta, buborékmentes vizet, a kezeink közé és a szívcsakránk magasságában tartjuk, így imádkozunk, áldást, gyógyító kódokat, új energiákat, fény-programokat kérünk bele a saját Égi Családunktól és Vezetőinktől, majd ezt megisszuk... :)

Segítőink lesznek ma a Neptunuszi és az Uránuszi Főpapok, valamint a Nap -Fivérek és Hold -Nővérek Csillagcsoportjai.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Kristály - Sóbarlang, Sóker, Bp. VI. Mozsár u.7.
Részvételi díj: 3.500 Ft  

www.soker.hu