Fejlec

Programok

solarEgész napos gyógyító - aktiváló nap 

A 3. dimenzió, földi/fizikai sík, anyagi energia, földi szintű tudatosság és személyiségi minták és szerepek színhelye. 
Meditációban a Test - Lélek - Szellem egyensúlyát és harmóniáját alapozzuk meg. Az Isteni Hármasság tiszta minőségét és fénykódjait simítjuk bele a földi, anyagi szint valóságába, átfényesítve és felemelve ezzel mindazokat a területeke, töltéseket és rendszereket, amivel könnyebb, egyszerűbb és hatékonyabb lesz az életünk...

Napjaink egyik legjobban igénybe vett energiaközpontja a Solar-csakra, melynek létezése itt a 3. Dimenzióban létfontosságú és nélkülözhetetlen. Feladata, tulajdonsága, működése és felépítése mind-mind a személyiségünk tükörképe is egyben és a világ előtti  megmutatkozó arcunk és énképünk megjelenése.
A külső hatások és az érzelmi energiák közel 75 %-a ezen az energiaközponton keresztül áramlik be és érkezik el hozzánk, ezért, mintegy egészséges szűrő funkcióval is rendelkeznie kellene, hogy kiszűrje a befolyásoló, káros és manipulatív energia minőségeket.

A helyes és optimális működésnek köszönhetően, rendszeresen kell tisztítani és méregteleníteni ezt a területet, és a hozzá tartozó belső szerveket is, hogy megfelelő mértékben és arányban működhessen a hitrendszerünk, a személyiségünk, az önbizalmunk, a szemléletünk, az információk befogadási, feldolgozási, szelektálási és elraktározási képességünk.

KristályMeditációkban, az Égiek segítségével és vezetésével, tisztításra, korrekcióra és aktiválásra kerül, minden olyan helytelenül működő, szolár csakrában őrzött régi emlékek, kódok, programok, szülői minták és rögzűlt személyiségbeli szerepek, amik működnek bennünk akár tudatosan, vagy működtetünk akár tudattalanul, ezek meghatározzák az életünk és minden életterületünk alapjait, hozzáállását, szemléletmódját és történéseit, valamint az innen eredő nehéz érzelmi töltéseket, mint az agresszió, a düh, a harag, az összeférhetetlenség, a ragaszkodás, birtoklás, versengés, féltékenység, becsvágy, az anyagiasodás, a hatalomvágy, telhetetlenség vagy éppen a félelem...

Ebben nyújtanak segítséget a Plejádi, a Neptunuszi és az Arcturuszi -beli szellemi gyógyító Főpapok és Fénymesterek csoportjai.

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - Kristálykapu Fényközpont, Maglód, Jókai u. 1.
Részvételi díj: 12.000 Ft