Fejlec

Programok

Meditációs Est 

andok opálA test finomabb rétegeinek és szintjeinek a harmonizálásában és áthangolásában, a jobb és bal agyféltekék működésének a kiegyensúlyozásában, a lelki-szellemi energiák felemelésében továbbá a Lélek női és férfi erőinek és aspektusainak  a tisztításában és erősítésében kapunk ma segítséget az Uránuszi és a Neptunuszi Csillagmesterektől. Ősbizalom gyógyítása a Léleknek.

A Neptunuszi és Uránuszi Fényszellemiségek a saját csillagbolygójuk energetikai kódrendszerével hangolják be az auránkat, elhozva ezáltal a számunkra megfelelő és szükséges aktuális információkat, szimbólumokat és a legjobban felfogható és megérthető tudatosság kulcsát is az Életünknek és Önmagunknak, ezután kristálymeditációban a rózsaszín és kék kalcedon kristályok gyógyító erejével, valamit a rózsaszín és kék andok opálok (képen) kiegyenlítő és fellazító hatásával történtetik meg az energetikai tisztításokat, a kiegyenlítődéseket, feltöltéseket, áthangolásokat és a mély gyógyításokat...

(Peruban az andok opált különleges szertartásokhoz, böjtökhöz, tisztulásokhoz és méregtelenítésekhez használják, a tüdőt, a veséket és minden páros szerveket salaktalanítanak és gyógyítanak vele, valamint a Lélek Felszabadítójaként is használják. Angliában a rózsaszín kalcedont rózsa opálnak hívják, a Mária - Misztériummal és a Mária-vonal erejével hozzák kapcsolatba... )

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó - Barlang Bp. VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft 

www.soker.hu