Fejlec

Programok

cosmic-blue-lotus-charlotte-backmanMeditációs Est -
csakratisztítás, harmónizálás, behangolás és aktiválás 


„Tiszta tudatosság, mely Szíveden és Belső szemeiden át érkezik el Hozzád!"

Két különleges égi találkozás lehetősége van ezen a napon: a Szívközponton át, a Felsőbb Én jelenlétével összekapcsolódva belépni és megtapasztalni a 6. Dimenziós Fényvalóságunkat, és a 3. Szem csakra belső valóságainak és szintjeinek a folyamatos erősítése, tisztítása és felnyílása folytatódik második lépésben, mely finoman felemel és összeköt a 6. Dimenzió Fényterével és a Phad,-Dubhe és Merak -beli Főpapok gyógyító erejével... Belső tiszta párbeszédek-belső kommunikációs rendszerek automatikus ébredése, az erősödő intuíció, a különleges kristálytér és a vizualizáció alkalmazásával...

A 3.Szem csakra az önképzéshez kapcsolódik, valamint a látás minden nemű formájához, legyen az befogadó vagy kiáradó, illetve, hogy hogyan fordítjuk le önmagunknak mindazt, amit látunk. Ha ítélkezés, félelem, vádaskodás, tisztelet, megbecsülés vagy éppen semleges érzések ébrednek valamivel vagy valakivel szemben bennünk, ezeket fogjuk belevetíteni mindabba, amit látni vélünk a szemünkön, vagy a 3.Szemünkön keresztül.
Ha nem teljesen tiszta, elvárásoktól és előítéletektől mentes belső hozzáállással közelítünk a dolgokhoz, a 3.Szem csakránk nem lehet igazán harmonikus és megfelelő tisztaságú, mert a realitásról alkotott képünket vetíti ki, és az, mint egy fátyol elhomályosítja előttünk a valóságot.
A 3.Szem csakrához kapcsolódik a teremtő tudatosság belső dimenziója, az intuíció, a színek, a formák, a belső kreatív képzelet, a térbeli látás, a megérzések, intuíciók és a belső képek valósága is. - Namaste

Ebben segítenek nekünk a Dubhe, Phad és Merak (Göncöl - csillagkép) CsillagFőpapok Szellemiségei és Sanat Kumara Felemelkedett Mester is.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker, Kristálysó - Barlang,Bp. VI. Mozsár utca 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft