Fejlec

Programok

Meditációs - gyógyító Est

arielSkorpió - Újhold:
Régi szokások, rutinszerű beidegződések, helytelen működési minták, programok és szerepkörök feloldása és korrekciójára van most lehetőség a Spica-beli, Antaresz-beli és Wega-beli Fénymesterek és gyógyító Papnők segítségével, Fényt vinni azon oldalaink, szerepeink, tulajdonságaink és kódjaink felé, amik készen állnak a transzformációra már, átírhatóak, átfényesíthetőek és gyógyíthatóak!

A Skorpió energiaminőség arra bíztat minket, hogy merjünk beleugorni saját mélységünkben, merjük meglátni azokat a betegségeket okozó mintákat és programokat, amelyek lelki szenvedésünket okozzák visszatérően és elvonják az életenergiánkat, nehézségeket és szenvedéseket hoznak bizonyos életterületeken újra és újra, majd alakítsuk át és engedjük el őket. 

Arra bátorít, hogy ismerjük fel árnyék-lényünket, a nem látható felünket-oldalunkat, mely a sötétben és a szeretetlenség valóságából ered és saját alacsony minőségű energiáinkból táplálkozik. A Skorpió energiaminőség, mint belső lélekvezető, oda irányít bennünket, ahol a  szeretet nélküli kapcsolatok, a szövevényes érzelmek és az alacsonyminőségű lények laknak, akik károsítják lelkünk fényét és létünk teljességét, hogy szembenézve és áttranszformálva létezésüket, az energiánkat megújíthassuk általuk saját magunkat...

A Csillagküldöttek segítségével ezeket a „rejtett" részeinket átalakíthatjuk, tudatosíthatjuk, elfogadással és szeretettel átlényegíthetjük és a sötétségből a létüket felemelhetjük és áttranszformálhatjuk... 

A Fény ereje MINDIG győz a sötét felett!

A mai gyógyító napon bárki részt vehet és szabadon becsatlakozhat, a részvételnek nincs előfeltétele, semmilyen előképzettség nem szükséges, sem ebben a témában, sem az ezoteriában sem.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, Bp. VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu