Fejlec

Programok

életvirágaMeditációs Est
Eljövendő Új Korok és Időszakok kezdete 

A Nyilas - Újhold energia hatása: Életszakaszok, kisebb-nagyobb élet ciklusok záródnak le és ezután automatikusan nyílnak meg újabb és újabb szinteken. Utak és Kapuk indulnak el belőlünk és vezetnek egyrészt hazafelé a szellemi síkok és csillagdimenziók felé, másrészt befelé, Önmagunk felé...  Ma a Spica-beli, a Wega -beli és a Nap-beli főpapok, papnők és Csillagmesterek lépnek velünk elsődlegesen kapcsolatba és adják át nekünk és a Földnek az újabb csillagkódokkal teli tanításokat, információkat és gyógyító kódokat, hogy a Fény születése egyszerre magasabb szinten és minden szinten is megtörténhessen...

Megtisztulás, újjászületés, önvalóra ébredés, hazatalálás, felismerés... Könnyebb, energikusabb és lendületesebb időszak veszi kezdetét, amikor is egyfajta belső építgetés, belső rendrakás, belső tervezgetés és belső megvalósítás energiái gyűlnek össze, összpontosulnak és vannak jelen bennünk. Lendülettel teli új célok, könnyen elérhető ötletek és álmok valósíthatóak meg jövőre, melyhez a magokat folyamatosan ültetni, ápoéni és óvni kell.
Engedni kell a szellemünkben élő Erő Angyalát, a lelkünkben élő Fény Angyalát és a szívünkben élő Szeretet Angyalát megmutatkozni és megnyilvánulni a fizikai térben és az életünkben is, a magunk és mások örömére! 

Újhold Kapu - Misztériuma

Az Újhold napja, mindig egy különleges Kapu és állomás az adott hónapban. Ilyenkor sokkal közelebb kerülnek hozzánk a messzi "valóságok" és a magasabb dimenziók. A legerősebb és legtisztább állapotát élhetjük meg az intuíciónknak és a szellemi világból érkező üzeneteknek, információknak és a tanításoknak. Újhold Napján mindig Nap- Hold együttállás van, ami egyfajta földi Teljességet szimbolizál, hiszen egyszerre  van jelen mindkét polaritás és princípium is.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker-Kristálysó BArlang, Bp.VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft