Fejlec

Programok

heart chakraMeditációs est sorozat - Szív-Csakra

A szív csakra egy olyan különleges és misztikus pont a testen, ahol az emberi és az Isteni Szférák, Energiák és érzéstartományok találkoznak egymással. Az egyetlen olyan Szakrális Kapunk, melyen átlépve találkozhatunk Igaz Önvalónkkal, a Belső Gyermekünkkel és Lelkünk természetének Fényvalóságával. A bennünk élő, létező és mozgó érzéseket itt emelhetjük fel, itt nemesíthetjük át, itt írhatjuk felül és itt fogadhatjuk be a Csillagvalóságaink kódjainak az összes Új Fényvalóságát.

Ezért kell gyógyítani a szívünket és egész szívcsakránkat, hogy természetes létállapotunk lehessen az öröm, a szeretet, az együttérzés, a kedvesség, a gyengédség, az odaadás, a belső szépség és a boldogság. 
Minden egyes meditációban és minden egyes csakránál különböző csillagokról, csillaghalmazokról érkező gyógyító CsillagMesterek és Angyali Segítők vezetése és oltalma által történnek meg a tisztítások és energetikai oldások, amiket részletesen kibontunk lépésről - lépésre, hangolódva és gyógyítva az energiaközpontok mélyén őrzött sérült programokat, mintákat, kódokat, működési rendszereket és lenyomatokat...

Ebben segítenek nekünk ma a Plejádi Csillagnővérek (Merope, Sterope, Plejóne), a Míra- beli Fénytestvérek és az Andromeda –beli gyógyító Papnők is.  

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó - Barlang, Bp. VI. Mozsár u.7.

www.soker.hu
Részvételi díj: 3.500 Ft