Fejlec

Programok

bronzitMeditációs Est 

Hátunk a múltunk,a jelenünk és jövőnk! Minden teher, amit a hátunkon cipelünk és amivel nem akarunk szembenézni...
Stabilitásunk, a földi - fizikai életünk a hétköznapok általános megmérettetései, mind-mind a solár - csakra kapacitását, terhelhetőségét és befogadó képességét teszik próbára. Minden érzelmi energia, ami elér hozzánk, a 70 %-a a solár csakrán át lép be... Nagyon fontos az elsődleges erőközpontunk folyamatos tisztítása, karbantartása és erősítése, hogy ellenálló képességünk és védelmünk mindig, minden körülmények között a legnagyobb legyen!

A csontrendszerünk épsége, a gerinc és a csigolyák állapota, egyrészt testünk egészséges működését jelentik, másrészt az állást, a kiállást, a tartást és a hovatartozást (tudatilag és érzelmileg is) szimbolizálják analóg formában. A gerincoszlopunk és a belső központi vezetékünk megerősítésére van most szükség, amit az élő vitaminok, színek, illatok és ízek mellett, most meditációban a csend erejével, a különlegesen finom Angyali érintésekkel és gyógyító energiákkal, valamint három különböző közömbösítő – harmonizáló – tisztító kristály fényeinek segítségével és integrálásával érhetünk el.

A gyökércsakra erősítése, kiegyenlítése és harmónizálása, a régi beivódott emlékek, történések és traumák lenyomatainak feloldására három kristályt hívunk segítségül, amik elsődlegesen a múlt lezárását, feldolgozását, a régi kapuk bezárását és a jelenbe-levést segítik, valamint a hiedelem rendszerünkben működő alaptalan félelmek, bizonytalanságok és szorongások oldását hivatottak gyógyítani bennünk...

Ebben segít nekünk ma az alexandrit, a bronzit (a képen) és a pietersite ásványok.

A testünk sohasem hazudik és a testi betegségek sem. Amilyen az ember én és öntudata, (tudatossága) olyan lesz a tartása is!
A testbeszédünk, mind a tudattalan és mind a tudatalatti területeiben jelenlévő feldolgozatlan  információk, hiedelmek és különböző más energiák összességének a megnyilvánulása, ami nagyon sok esetben ellentmond a tudatos érzéseinkkel, a tudatos cselekedeteinkkel és a tudatos életünk elképzeléseivel.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Sóker - Kristálysó Barlang, Bp. VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft