Fejlec

Programok

fénykapuA Szentháromság Égi találkozásának napja
Meditációs Est 

A Fény választásának és felvállalásának egyik szakrális napja ez!
Különleges kapcsolódás és kapcsolatfelvétel a magasabb dimenziókban levő Fény-Részeinkkel, Isteni minőségű Önvalónkkal és Identitás Egységünkkel. Tudatosodás mélyebb összefüggések meglátása és megértése által. 
Ettől a naptól kezdve, 12 napon át, 12 pár Felemelkedett Mester és Arkangyal vár, hogy elindulj egy különleges, felfelé ívelő belső Fényspirálon át, egy sugárzó, élő - eleven Csillagkapukkal teli éteri csillagösvény vonalán... 

A 12 különleges Nap, egy-egy élő FényKapu is egyben, melyben az Angyalok és Csillagmesterek jelenlétük Fényvalóságaival, nap mint nap befogadnak, megérintenek és átemelnek Téged, majd felkészítenek a tovább haladásra, hogy teljesen átszellemülve, tudatosan érkezz meg és léphess át, az utolsó Kapun, a 12. nap, a Fény Születésének a Kapuján... (dec.24.)

Immár 13. éve, hogy végigjárjuk ezt a csodálatosan szép Belső Utat, a Fény teremtésének Útját, december 12-től 24-ig, évről - évre. Határozd el magad, dönts úgy, hogy a Fényt választod belül a szívedben is, tudatosan is, minden részeddel és kivetüléseddel, ezután csendben lépj és indulj el a Fény felé a belső szinteken!

Meditációban felkészülünk és hangolódunk a Szakrális Nap fontosságának és küldetésének a lényegére, a minket körülvevő CsillagTestvérek és Mesterek és Gyógyító papnők Szeretetgyűrűjében.
Gyere és tarts velünk nyitott szívvel, tiszta szándékkal és önzetlen sugárzó Lélekkel...

A meditációkat vezeti: Laczkó Pál - Laymoore

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont, Bp. 1088 Múzeum utca 9. - Csikung Terem
Részvételi díj: 3.000 Ft