Palo Santo

palo santoPalo Santo - Brusera Graveolens - sámán füstölő

Palo Santo - Szent Fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik. 
Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy, hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák Ecuadorban és Peruban...
Régen az Inkák, tisztító szent füstölőként használták, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést  és minden alacsony minőségű entitásokat és energiákat is.

Napjainkban, Peru és Ecuador lakatlan területein  és erdőiben élő Sámánok használják különböző rituálék és szertartások alapvető eszközeként, mivel a különleges illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító és ördögűző hatású, az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.
A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.
Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

ecuadori palo_santoFontos!

Bármikor és bárhol ha használjuk a füstölőt, nyissunk ablakot, szellőztessünk közben, hogy a felszabaduló negatív energiák ne maradjanak bent a lakásban, hanem ki tudjanak menni!
Ajánlott olyan helységeket, tereket, szobákat vagy akár az autót is hetente áttisztítani vele, ahol kisebb - nagyobb balesetek, sérülések, atrocitások, tettlegességek, veszekedések vagy huzamosabb ideig fenálló krónikus betegember tartózkodott, esetleg halál történt, mert ezek az alacsonyabb rezgések képesek megrekedni egy adott helyen, azaz ott, ahol maga az eset történt. 
Ugyanis, az energiák működése a térben, alapvetően a vonzás törvényve alapján nyilvánulnak meg, a "hasonló a hasonlót" elv szerint, ami azt jelenti, hogy ha nincs kitisztítva az alacsony energiától egy helység, akkor ott azok egy idő után felhalmozódhatnak és az ott tartózkodó embereket legyengítik, erőtlenné teszik, és befolyásolhatják...

Naponta maximum 3-4 alkalommal ajánlott meggyújtani, maximum 3-4 percre, mert nagyon intenzív, erős és hatékony a füstölő energiája, az aromás illata és a füstje. Ameddig mozgatjuk a füstölőt, addig ég, vagyis füstöl, különben pár másodperc alatt elalszik, nem okoz lakás tüzet. Vízzel nem kell eloltani se.
Az egész füstőlőt, az egész fadarabot sosem égetjük el egyszerre, egy alkalommal végig!

 

Hogy mennyire hatékony?

A legegyszerűbb dolgokban vannak a legnagyobb csodák!
Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni, mert akkor lesz saját tapasztalatunk róla igazán, nem hallomásból. Rengeteg rendezvényen, tanfolyamon, előadáson és internetes rendelések által is egyre többen szeretik, használják és alkalmazzák a Palo Santo füstölőt. Nagyon sok változással, pozitív hatásokkal járó tisztulásokkal teli beszámolót és történeteket kapun és hallunk erről a mai napig is, amit egyszer majd összesítünk itt és ismertetünk...
Mi is használjuk, természetesen több tucat saját tapasztalatunk is van, hogy mikor, miért és hol volt nekünk is szó szerint sokszor életmentő! A magyarországon lévő hasonló elvel alapján használt tömjénnél jóval magasabb a rezgése, még gyújtatlan állapotban is. Így lányok, nők és gyerekek is akár "önvédelmi eszközként" is maguknál hordhatják a táskában, autóban vagy a munkahelyen is. 
(Nekünk a kislányunk a hátitáskájában hordja már több mint 8 éve!:))

Palo Santo - 

Legelőször egy kedves kollégánk által kerültünk közelebbi kapcsolatba és használjuk is a Palo Santo füstölőt már kb. 2012 nyarától, nap mint nap. A közel három év alatti időszakban rengeteg emberrel ismertettük meg ezt a páratlan tisztító eszközt, aminek végtelen sok felhasználási formája van.
Visszajelzések, megerősítések és pozitív változások tapasztalatait  mesélik számtalanszor el nekünk azok, akik használják ezt, amik sokszor csodaszámba mennek.
Védelemre, erősítésre, tisztításra, megelőzésre és a belső nyugalmi lélekállapotunk megtartására is kíválóan alkalmas!

 

Rendelési információ

Nincs két egyforma füstölő kinézetre, hiszen ezeket kézzel/késsel hasítják, kisebb - nagyobb darabokra, éppen úgy, ahogy azt a fának a szerkezete engedi.  
Az aktuális készleten lévő füstölők egyedi darabok, egyedi méretűek és súlyúak, nem olyan "kiállítói" darabok, amiből több, pont ugyanolyan van. Ezért kérek mindenkit, hogy a rendelésnél NE írják oda, hogy melyik "képből" mennyit kérnek, mert abból csak az az egy olyan van, amit látnak, ahhoz hasonló (súlyú, méretű és árú) természetesen ezeken kívül is sok van, és a rendelésnél, a kért árban, vagy méretben is tudunk küldeni, a feltüntetett kép nélkül is.
Köszönjük a megértésüket!  

AZ ÁRAZÁS SÚLY SZERINT TÖRTÉNIK!
A Füstölőket érdemes nylonba csomagolva tárolni, - bár nem éveken keresztűl, mert akkor meg befülled, -  hogy az értékes és természetes illóolaja megmaradjon minél tovább. Mivel a friss füstölőket mi is alaposan lezárjuk a raktározásnál a levegő szárazsága elől, így a meggyújtás kicsit több időt vehet igénybe, hiszen a sok olaj miatt olykor nehezebben gyullad meg a füstölő! Ezzel számolni kell, nem kell megijedni tőle! :)

Larimar Kristálybolt

Válasszon kedvére itt vagy vegye meg személyesen!

Budapesten az Oktogon és a Vörösmarthy utca között a Bábszínház mellett megnyitottuk a Larimar Kristályboltunkat, ahol személyesen is megtekintheti és megvásárolhatja ezután bármikor a Palo Santo sámán füstölőket.

Hasznos tanácsokkal, érdekes információkkal, használati útmutatással és kipróbálási lehetőséggel várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Cím: Budapest, VI. Andrássy út 61.
Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Szombaton: 09.00 - 17.00
Vasárnap: ZÁRVA


 

 

Perui füstölők:

palosanto1

Palo Santo 1.
780 Ft

palosanto2

Palo Santo 2.
1.150 Ft

palosanto3

Palo Santo 3.
610 Ft

 


palosanto5

Palo Santo 5.
860 Ft

palosanto6

Palo Santo 6.
900 Ft

palosanto7

Palo Santo 7.
520 Ft

 


palosanto9

Palo Santo 9.
550 Ft

palosanto10

Palo Santo 10.
420 Ft

palosanto11

Palo Santo 11.
950 Ft

palosanto12

Palo Santo 12.
410 Ft

palosanto13

Palo Santo 13.
630 Ft

palosanto14

Palo Santo 14.
500 Ft

palosanto15

Palo Santo 15.
530 Ft

palosanto16

Palo Santo 16.
680 Ft

palosanto17

Palo Santo 17.
960 Ft

palosanto18

Palo Santo 18.
500 Ft

 


palosanto20

Palo Santo 20.
1.360 Ft

palosanto21

Palo Santo 21.
470 Ft

palosanto22

Palo Santo 22.
630 Ft

 

 

 

 

  

Utolsó frissítés: 2022.05.18. 

Az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák.
Magyarország egész területére tudunk szállítani 2-3 napos határidővel.
A postaköltségek 2018. január 1-től megváltoztak: regisztrált levélként/könyvelt küldeményként, előre utalással, postán maradó feladásnál a postaköltség 915 Ft.
Előre utalással, 2.5 cm-nél szélesebb borítékban, már csak csomagként feladva tudjuk küldeni 2 KG-ig 2450 Ft, vagy utánvéttel 2.990 Ft a postaköltség, amit kézbesítéskor kell fizetni. 
Mindig mellékelünk hozzá saját leírású használati útmutatót is! :)

Ha bármilyen kérése vagy kérdése van a Palo Santo füstölővel kapcsolatban, írja meg nekünk!
Köszönjük.