Programok

„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

03.27. hétfő - Teljes csakra-rendszer tisztítás - VI.

3.szemMeditációs Est - 3.Szem - csakra 

A 3.szem csakra, az önképzéshez kapcsolódik, valamint a látás minden nemű formájához, legyen az befogadó vagy kiáradó, illetve, hogy hogyan fordítjuk le önmagunknak mindazt, amit látunk. Ha ítélkezés, félelem, vád, tisztelet, megbecsülés vagy éppen semleges érzések ébrednek valamivel vagy valakivel szemben bennünk, ezeket fogjuk belevetíteni mindabba, amit látni vélünk a szemünkön, vagy a harmadik szemünkön keresztül... 
Ha nem teljesen tiszta, elvárásoktól és előítéletektől mentes belső hozzáállással közelítünk a dolgokhoz, a harmadik szemünk nem lehet igazán nyitva és harmonikus, mert a realitásról alkotott képünket vetítjük ki, és az, mint egy fátyol elhomályosítja a valóságot.

Érzelmi szinten: belső figyelmetlenség, lényeglátás hiánya, összpontosítási gyengeség, a megkülönböztetés képességének a gyengesége, túlzott szubjektivitás, érzelmi függés és érintettség miatti befolyásoltság... 
Tudati szinten: koncentráció, figyelem, fegyelem, éberség, tisztán látás, térbeli látás, szakrális geometria és objektivitás.

Mindezek a minták és működések korrekciójában, tisztításában és átírásában és optimális működésében segítenek nekünk ma a Wega-beli, a Sirrach-beli (Pegazus) és a Cassiopeia-beli CsillagNővéreink és Mestereink.

Időpont: 18.30 - 21.00
Helyszín: Sóker, Kristálysó - Barlang, Bp. VI. Mozsár u.7.
Részvételi díj: 4.000 Ft 

www.soker.hu

 

04.02. vasárnap - Alaptanfolyam Angyalok Iskolája I.

kuan yin

ALAP - TANFOLYAM I. - ANGYALOK ISKOLÁJA - BELSŐ EGYENSÚLY

Egész napos elméletek, gyakorlatok és gyógyító meditációk 

Területek:
• meditáció alapjai és a tudatos jelenlét gyakorlása, az Itt és Mostban
• 9 lépcsős szférikus légzésrendszer elsajátítása és aktivációja a Kumarák- fénycsoport segítségével
• a test-lélek és szellem öngyógyító folyamatainak az aktiválása
• a szív ébredésének Misztériuma, szívképességek tisztítása és erősítése
• lélekgyógyászat alapjai és az érzelmi feldolgozás folyamata
• ok-okozati összefüggések és egymásra hatások a mindennapokban
• félelmek és traumák kezelése és oldása, a múlt elengedése
• védelmi rendszerünk felépítése és különböző tértisztítások alkalmazása
• a légzés technikák alapjai és szerepe, az ellazulás és az elme lecsendesítésének módszerei...


Az alaptanfolyamok általában egész naposak, 10.00 – 18.00 óráig tartanak, néha még egy kis ráadással tovább is. Az ezotéria alapjaitól, alapfogalmaitól és területeitől indulva, egymásra épülő részletes elméletekkel, bemutató gyakorlatokkal és gyógyító Kristály- és Csillagmeditációkkal teli az Alaptanfolyam. 

A meditációk nagyon fontosak és nélkülözhetetlenek a gyógyulásban és a változtatásban, hiszen mindezek által érjük el és tapasztaljuk meg a folyamatos megtisztulást és fejlődést, a testi-lelki és szellemi rezgésszint emelkedést, az átlényegülést, a régi programok átírását, az újak behangolását, valamint a hétköznapokban az élethelyzetek könnyebb kezelhetőségét.
A meditációkat tartja: Laczkó Pál - Laymoore

Érdeklődni és jelentkezni itt lehet:
+36 20/ 439-5659

Helyszín: Larimar - KristályKapu FényKözpont, Maglód, Jókai u.1.
Időpont: 10.00 – 18.00
Részvételi díj: 15.000 Ft