Akciók

szerpentinSzerpentin - marokkő

Na, ilyen szerpentinünk sem volt még! :)

A szerpentin különlegessége a mélységében rejlik. Automatikusan és közvetlen kapcsolatba lép az ember mindennemű érzékszervével, az érzéken túli érzékeléssel, a tudattalan és tudatalatti területével is. Nagyon gyengéden, ám határozottan megérinti bennünk azokat a pontokat, blokkokat, területeket vagy rétegeket, ahol mélyen elraktároztunk, elfojtottunk vagy eltemettünk valamit, legyen az bármely csakrában, bármely szervben, sejtben vagy az auránkban/morphogenetikus mezőnkben.

Érdemes olykor úgy használni, hogy meditációban kézbe vesszük és engedjük, hogy hadd vezessen. Így olyan érzéseket, gondolatokat és képeket fog felhozni, felszínre emelni belőlünk, aminek már itt az ideje a gyógyulásra, az átírásra vagy elengedésére. Mindig annyit és azt mutat meg belőlünk, amennyit éppen elbírunk, és amin épp dolgozunk/futtatunk akár tudatosan, akár tudattalanul.
Intenzív energiája és erős tisztító hatása rendet tesz a tudatalattinkban, minden szinten segíti az elengedést ( érzelmi és tudati) és a fontos illetve a számunkra már nem fontos energiák, lenyomatok, emlékek, minták, kódok és programok kivezetését és megszüntetését. 

Így egyre könnyebben tudjuk leválasztani magunkról a hagymahéj felépítésszerű régi működéseket/falakat/rétegeket és egyre közelebb tudunk kerülni saját Önvalónkhoz, saját Identitásunk és Fényvalóságunkhoz is.  
Van nekünk perui, kínai, orosz és már brazil szerpentinünk is! :)

Lelőhely: Brazília
Mérete: M - L
Árak: M: 800 Ft, L: 1.200 Ft

Rendelés: érdeklődni e-mailben lehet, az aktuális készletről tudunk fotót és részletes adatokat küldeni!