Akciók

citrom krizoprázCitrom krizopráz - marokkő

Jótékony hatása van a vegetatív idegrendszerre, a hormonháztartásra és a mirigy működésre. Oldja lelki és érzelmi szinten a zaklatottságot, a frusztráltságot és tiszta szeretet ad a szívnek. 
Növeli az önbizalmat, a belső magabiztosságot, a hitet, az elfogadást önmagunk felé. Segíti a melankóliát, a passzivitást és a negatív gondolatokat átfordítani, erősíti a pozitív gondolatokat, az optimizmust, a reményt és az ősbizalmat.

Lecsendesíti a szellemi és gondolati túlműködéseket, belső nyugalmat, türelmet és elégedettséget ébreszt. Kiegyenlít minden szinten, fejleszti azokat a lelki kvalitásokat és belső képességeket, amik által őszintébbek, egyszerűbbek, bölcsebbek és lényeglátóbbak leszünk.
Utat nyit a bezárt elme számára, hozzásegít a körülöttünk lévő jelek, lehetőségek és kedvező helyzetek észrevételéhez és eredményes alkalmazásához is.

Spirituális szempontból nézve, segíti a hangsúly (lényeg) áthelyezését és/vagy átértékelését, tehát a földi/fizikai szemléletmódunkat, hitrendszerünket, értékrendszerünket és fókuszpontot ami eddig kifelé irányult és esetleg túlnyomó részt kívülre esett, ezt ha szeretnénk, áthelyezi és felébreszti bennünk mélyen, így tanít meg a befelé tekintésre, az Önvalónk megismerésére, mintegy a TAO létállapot megtapasztalását és jelenét a hétköznapi életben, miszerint: "A nyugalomban van a legnagyobb erő!"

 

Lelőhely: Ausztrália
Mérete: M - L - XL
Árak: M: 600-750 Ft, L: 850-1.200 Ft, XL: 1.300-1.600 Ft

Rendelés: érdeklődni e-mailben lehet, az aktuális készletről tudunk fotót és részletes adatokat küldeni!