Akciók

nuummitNuummit - marokkő

"Ha keresed a SAJÁT gyökereid!..."
Belső és külső komolyságot, tartást, öntudatosságot, magabiztosságot, higgadtságot és nyugalmat ad. Segít a gondolatokat megnyugtatni, rendszerezni és megtalálni/megtartani a prioritást a mindennapjainkban. Megismertet és megtanítja számunkra a mélység és a magasság erőinek a különlegességét. Erősíti a figyelmet, a fókusz pontot, az összpontosítást és a koncentrációt. Feltárja előttünk a saját érzelmi és tudati szintjeink és valóságaink mélységét, bölcsességét, időtlenségét, így a tudatalattiban lévő olyan félelmek oldására is tökéletes, mint a "fájdalomtól való félelem", "ismeretlentől való félelem" és a "haláltól való félelem".

Minden olyan embernek ajánlott a nuummit, aki felszínes, gyors, hirtelen, zárkózott, érzelmileg nehezen megnyíló, csapongó, feledékeny, dekoncentrált és aki nem a jelenben van, hanem mindig előre jár gondolatban 2 lépéssel, aki nem mer bizonyos élethelyzetek, szituációk, események, emberek és érzések mellett dönteni, és ezek mélységeit/magasságait is megélni és megtapasztalni, hanem folyton "menekülőre fogják" magukat...(Leginkább persze önmagunk elől menekülünk el.)
A nuummit segíti a szabad kommunikációt, igaz önkifejezést. Felvállalni magunkat és hangot adni annak, ami bennünk van, bármi legyen is az. Felszabadítja és kiszabadítja a Lelket a saját magunk épített, igaznak hitt teremtett valóságból, azaz az illúzióvilágból.

Lelőhelye: India
Mérete: M ( 2 x 1.5 cm)és L ( 2 x 2-2.5 cm)
Ára: M: 1.200 Ft, L: 1.500 Ft

Rendelés: érdeklődni e-mailben lehet, az aktuális készletről tudunk fotót és részletes adatokat küldeni!