Csillagüzenetek

Az Égiek tollából:

- Látogathatóbbak már az Univerzum számos könyvtárai, a Galaktikus Könyvtárak, a Galaktikus Kódtárak, az Intergalaktikus Szimbólumtárak, Erőtárak, Kollektív információs Bázisok... Ezekhez a síkokhoz, szintekhez és dimenziókhoz már egyre több engedélyt kapunk, hogy beléphessünk, beláthassunk és akár rendszeres látogatói, „hallgatói" lehessünk. Nemcsak a Föld és az azon élők múltjáról, jelenéről és jövőjéről kaphatunk időtlen információkat, ismereteket, tanításokat és összefüggéseket, hanem az Univerzum bármely Csillagáról, Bolygójáról és Planéta rendszeréről.

Ezekhez a Belső Utakhoz, feltöltődésekhez mindig kapunk magunk mellé egy kisebb csoport Angyali és Égi Segítőket, Vezetőket és Kísérőket, akik mindvégig hoznak – visznek minket, „háztól – házig." Bármikor, bárhová, bármennyit mehetünk, nincs különösebb gát és korlátozás, de mindezt a megfelelő szabályok betartásával. A tudás nem kisajátítható. Nem lehet eltulajdonítani, másként használni, mint eredendően, nem tovább adni, hanem önös érdeket építeni, mert az Őrök, a Figyelők a legapróbb nem tiszta szándék érzékelésekor már az abszolút védelmi rendszernek köszönhetően valóság elterelést és álinformáció adást alkalmaznak. Az Égiek elmondása szerint, folyamatosan vannak, nap mint nap, hogy megkísérlik az erők kijátszását, a kapuk feltörését és az illegális bejutást.

Példa erre, hogy sokaknak nem egy belső választartalom, egy bizonyos információ, vagy egy energia minőség működésének a megtanulása érdekli, hanem az a rendszer, tároló, raktározó és összesített rendszer, az a holografikus fényrendszer kell, amire minden Kódex, minden Könyvtár és Tudás alapjai épülnek, amiben az egész benne foglaltatik, egy hatalmas létező és működő tárházként. Ezeken az embereken általában látható helyen tiltó kódok vannak, nemcsak az aurában, de bizonyos csakrákban is, ami azt jelenti, hogy már többször ilyen fajta törvényt szegett és elkövetett tudatosan különböző nem legális történéseket.

 

16-Cygni- a - tele és inter - kommunikáció aktivációja és finomítása

Egész évben a torok csakra és a fülek területét érintő speciális átalakítások várhatóak a legtöbb embernél, de legalábbis azoknál, akik nyitottak, fogékonyak és érdeklődőek az ezotéria és a spiritualitás iránt. (Akár tudatosan, akár tudattalanul.) Az egész belső kommunikációs csatornarendszer, a középfül, a belső fül, a hallójáratok, a belső hangcsatorna, a hangok, a hangszínek, az érzékelhető és kevésbé érzékelhető frekvenciák, sávok és hullámok fogadására és küldésére teszik alkalmassá az éteri antennáinkat az Égiek. Ezért ne ijedjünk meg, ha ismeretlen eredetű zúgások, búgások, kattogások, vibrálások, vagy különböző „idegen" hangok jelennek meg az egyik vagy akár mindkét fülünkben, ezek a kellemetlen zajok általános esetben 2-3 nap alatt már el is múlnak. Olyan is van, hogy „lekapcsolják" az egy fül működését, kvázi nem hallunk vele semmit, ez ritkábban fordul elő, ilyenkor nagyobb és mélyebb beavatkozás történik. A fél oldalas hallás egy eléggé zavaró állapot, ez is eltarthat 2-3 napig, de utána sokkal tisztábban, tudatosabban és megkülönböztetőbben hallunk majd kívül is és belül is. Minden esetben érdemes kérni a Gyógyítóinkat, hogy csökkentsék a munkálatokkal járó esetleges fájdalmakat és kellemetlenségeket.

A hangunkat használni kell! Félhangosan, vagy akinek ahogy jól esik, recitáljon, mantrázzon, énekeljen, imagináljon! A hang a Fény egyetlen olyan formája, mely, ha a szívből szól, megrezegteti a Lelked (alvó) Fényét, és azonnal összekapcsol a Belső Vezetékeddel, Önvalóddal és a saját Fényegységeddel. Ahogy a hasonló a hasonlót vonzza, úgy lép a Fény a Fénnyel azonnali reakcióba.

 


A Mira_fnyvalsga-Jlius- A korona csakra folyamatos kitágulása és behangolása

A szívcsakránk után a koronacsakránknak lesz idén kulcs fontosságú szerepe. Közreműködve a Fénytestvérekkel, Fényszellemiségekkel, Csillagcsaládunkkal és Mesteri Fénylényekkel, minden egyes találkozás és érzékelés alapja a koronacsakra tisztítása, erősítése, aktiválása és a belső tengelyében található fényrétegek, csillagkódok és DNS szálak ébresztése lesz, amit minden Égi csoport automatikusan a Fény gyógyításával és érintésével hoznak el hozzánk, ahogy kapcsolatba lépnek velünk., ahogy a Fényre fókuszálunk. Minél többször tudunk feléjük fordulni, (befelé és felfelé), annál könnyebben és természetesebben történnek meg ezek az éteri behangolások és érzékelési tudatosítások. Légző gyakorlatokkal alapozzunk és vizualizáljunk.

Segítő kristályok: ametiszt, ametrin. (halványlila)

A koronacsakránk és a belső rendszere folyamatosan változik, átalakul és tágul, a legtöbb csillagkódok, kozmikus információk, holografikus lenyomatok ide kerülnek nap, mint nap, amit kapunk az Univerzumból, és ami érkezik hozzánk a Föld egészéről.

 

- Étkezési szokások hirtelen változása

Ha harmóniába és tudatos kapcsolatba kerülünk a Testünk Szellemével, akkor egyik napról a másikra, felhagyhatunk régi étkezési szokásaink bizonyos részeivel, azaz magától, teljesen természetszerűleg megtörténik az étkezésünk átalakulás. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a testtudatosságunk erősödésével, fejlődésével, a testi kódok kitisztulásával, a testi szintű káros berögződések, szokások és rutinszerű reakció minták egész egyszerűen kihullanak és hatását vesztik bennünk. Engedni kell a Test vezetésének. Ösztönösen is tudja a testünk, hogy mi jó neki és mi nem, mi kell neki és mi nem. És amit nem kíván már, hanem kész az elengedésre, akkor ne erőltessük vissza rá, megszokásból és kényelemből, hanem hagyjuk, hogy vére most már más lehessen, másképp működhessen. Legyen szó bármiről is, figyeljük magunkat, már a reggeli ébredéstől tudatosan, hogy mikor, hogyan és miért is kávézunk? Mikor, mit és hogyan eszünk?

Azt ugye tudtátok, hogy minden csakrához tartozik egy bizonyos rezgésű étel?!

Gyökér csakra: HÚS
Szakrális csakra: TÉSZTA
Solár csakra: FŐZELÉK
Szív csakra: ZÖLDSÉG
Torok csakra: SALÁTA
3.Szem csakra: GYÜMÖLCS
Korona csakra: TUDATOS BÖJT

 

- A kapcsolatok szilárdítása és szelektálása

A kapcsolatok és fénykapcsolódások kozmikus időszakában járunk, 10.10.10 –óta, ami egészen 11.11.11 –ig tart. Égi – földi kapcsolatok letisztulása, kiteljesedése, és állandósítása. Ez mindennemű kapcsolatra érvényes, legyen akár párkapcsolat, baráti kapcsolat, testvéri kapcsolat, szülő – gyerek kapcsolat, üzleti kapcsolat, tanár – diák kapcsolat... Határozottan, szinte éles elválasztódásként, halmazként érzékelhetjük majd/már a kapcsolataink valóságának tisztaságát, őszinteségét, igazságát és épít jellegű fénytartalmát. Világosan érezzük, látjuk és felismerjük, hogy melyeket kell lezárni, befejezni vagy hosszabb/rövidebb időre pihentetni, azért mert már nem a javunkat, a fejlődésünket és a tovább haladásunkat szolgálják, hanem az ellenkezőjét. És világossá válik előttünk és bennünk, hogy mely kapcsolataink szeretet és fénnyel teliek, melyik az áldást hozó és az egységbe emelő. Ebből adódóan lesz, hogy több éve/évtizede meglévő barátságok, ismeretségek, párkapcsolatok, vagy bármilyen régi kapcsolatok hirtelen befejeződnek és bomlanak szét egyszerűen, könnyen, mindenféle harag, civakodás és háborúskodás nélkül. És lesz olyan is, hogy egy eddig csak alapfokon működő, nem túl fontosnak vélt kapcsolat egyszer csak virágozni fog és valamilyen gyümölcsöt is hoz, amire senki sem gondolt volna.

Minél nagyobb az összhang, a belső szinteken, az egység nyelvezete, az összerezgés egy-egy emberrel, csoporttal, annál könnyebben és hamarabb kerülünk bele a nagy fénytartomány szeretet hullámának az Alkotó Egységébe. Az elsődleges tényező a Szív szeretet forrásának a megnyitása, összehangolása, és tudatos emelése. Továbbá, a tudatosság, a felismerésből és a felébredésből származó pozitív tapasztalások hatványozása. Két ember között a legnagyobb akadály és gát, a fizikai test, és maga a személyiség létezése. (Már amennyire létezik egyáltalán a személyiség!)

 

csillagok- Lépj túl a fizikai valóságon

„Ne azt hidd el, amit látsz!"

Ne azzal azonosíts valakit, aminek és amilyennek látod, hanem nézz mögé! Nézz túl az anyagi testén, az anyagi természetén, túl a személyiségén, túl a fizikai leképződésein. Ez egy különösen fontos információ, mert vannak és lesznek olyan emberek az életünkben, akiket félreismerünk, félreértelmezünk, teljesen másmilyennek látjuk, mint amilyenek valójában! Ez már egy magasabb szint a megkülönböztetés és a tisztán érzékelés használatának a területén, de alapvető tulajdonság lesz, és már most is az! Ezért is hívják az Égiek ezt a 11 hónapot kapcsolatszilárdítónak és kapcsolatépítőnek, mert egészen másként, máshonnan és máshogyan kell az emberekre nézni ezután.

A Fénykapcsolatok kicsi fényegységeket alkotva tovább fejlődnek fénykapcsolódási pontokként, ami automatikusan hozzákapcsolódik más ugyanilyen kicsi fényegység pontokhoz, ami a szeretet és fény egyetlen és elemi energiaminőségéből táplálkozik, és egy végtelen hosszú fényláncot alkot a térben, minden egyes fénysíkon és fénydimenzióban, ami egyetlenhatalmas fényspirállá áll már össze. Folyamatosan tisztulnak/letisztulnak a kapcsolataink, az életcéljaink, a vágyaink, és a létünket meghatározó spirituális feladataink is.

 

- Az anyagi szint is leegyszerűsödik

Felismerjük és világosan látjuk, hogy mennyi – mennyi haszontalan és felesleges felhalmozódásaink vannak, mind a fizikai – anyagi szinten, mind az érzelmi és a szellemi szinteken is. Megszabadulhatunk könnyen az éves/évtizedes lomoktól, elraktározott régi, elavult, elévült értékektől, ruháktól, tárgyaktól és érvényét vesztett eszméktől. Az egyszerűség törvényeit élve, felismerjük, hogy a gyűjtögető - rejtegető mindent hasznosító életelvnek már lejárt az ideje. Így kevesebb lesz a birtoklás és felhalmozás, és több lesz az elengedés, az adakozás és a testvéri osztozkodás. Az Isteni szintű látásmód és tudatosság, miszerint „tudom, hogy Te, egy másik Én vagyok", átveszi lassan az emberek kollektív tudatosságának és gondolkozásának az alapját.

 

- Élő fényoszlopokként születünk meg

Föld szerte folyamatosan alakulnak ki az emberek tiszta szeretetkötelékeiből születnek meg kisebb – nagyobb, vékonyabb – vastagabb, élő – eleven Fényoszlopok, Fényszálak és Fénycsatornák. Nemcsak az 5. Dimenzióból tekintve néz ki Magyarország úgy, mint egy sűrű fényerdő, ami telis – tele van felfelé magasodó fényfákkal, tiszta fényterületekkel és mezőkkel, de Európa számos részén, helyén, és a Föld többi területein is. Tudatosan kell és lehet ebbe az építkezésbe részt venni. Alapja 2 olyan ember, akiknek igaz – tiszta szeretet él a szívükben, tiszta szándékkal és éber tudatossággal párosítva, ami képes bizonyos fényminőséget alkotni, létrehozni és teremteni a saját szeretetük egységükből, amit ha először lehorgonyoznak a Föld középpontjába, a Központi Csillagkristályba, utána pedig felfelé indítanak el az 5. 6. 7. Fénysíkokra a szíveiken át kiterjesztve, akkor a Szellemi Vezetőik és az Angyalok segítségével egy élő, igaz, valós Fényoszlopot is képesek manifesztálni a térben, melyet folyamatosan a saját tiszta szívűségükből és szeretetük erejéből táplálnak. Azért fontosak ezek a Fényoszlopok kialakítása, a rendszeres éltetése és karbantartása, mert ez lesz az a Híd, amin keresztül az/azok az emberek képesek lesznek a magasabb dimenziókban is egy Egységként és kollektív tudatossággal működni, létezni és kiteljesedni. Valamint az onnan eredő tiszta energiaminőségeket, hasznos információkat és technikákat ide le tudják hozni a 3. dimenzióba, ezáltal itt meg tudják a saját életükben valósítani a céljaikat, vágyaikat és nemesebb tartalmú terveiket, a szellem erejével. A magasabb dimenziókkal való kapcsolódások mindig óriási erőt és hatalmas gyógyítást jelentenek a saját testünknek is és a Földanyának is.

Tehát, tudatosan szeressünk és építsünk Fényoszlopokat!


3001-Earth-Odyssey- És nem utolsó sorban, de talán az egyik legfontosabb üzenete ez az Évnek:

„Tudatosan átlépni az Idő és Tér Kapuján."

Vannak pillanatok, és érzékelhetjük is, ha odafigyelünk, hogy láthatatlanul ki tudunk lépni a tér – idő ezen síkjáról és bele tudunk olvadni a megfoghatatlan végtelenbe. A gondolati és tudati sebesség sokkalta gyorsabb mind a fénysebességnél és a hangsebességnél. Éppen ezért van szükségünk a tudatunkra és a szellemi erőinkre, mert nemsokára valóban ott leszünk „testileg", ahol a tudatunk lesz. És egyszerre akár több helyen is egy időben. Ez a fajta tulajdonságunk mindig is megvolt, csak elfelejtettük, nem használjuk és emlékezni meg nem merünk.

Ez az igazi időutazás, térhajlítás és az anyagtól való végső szabadulás...


Ezúton is szeretnénk minden kedves Fénytestvérünket megkérni, hogy mindezeket az információkat ne sajátítsátok ki, ne hozzátok „forgalomba", ne adjátok el, és ne tulajdonítsátok el, mert ez a mi szellemi szintű munkánk közös terméke. Azért tesszük közzé, hogy átadjuk az információt, töltekezve, merítkezve és válaszokat kapva a bennetek mostanában felmerülő kérdésekre, valamint a körülöttünk és bennünk történő változásokra.

Hálásan köszönjük az Égi Vezetőinknek, Tanítóinknak és a Csillagmestereknek, akik MINDIG velünk vannak és segítenek.