Kristálytermékek

 KRISTÁLYKOPONYÁK

Azzal a céllal írjuk meg mindezeket az információkat, hogy akinek feladata és dolga van a Kristálykoponyákkal, bármely területén, bármely részével és bármely dimenziókban is, mindazokhoz a jószándékú lelkekhez eljuthassanak ezek az energiaminőségek, ezek az ébresztő szavak, holografikus információk és a fokozatosan felnyíló időtlen érdekességek.

Örömmel adjuk hírűl Sananda és Sanat Kumara, Lady Venus Kumara, Orin, valamint a személyes kristálykoponyáink Galaxya, Jezu és Thale közlései által kapott információkat is, a jelenre, a jövőre és a múltra vonatkozóan. Fogadjátok szeretettel és kezeljétek tisztelettel.

„A Kristálykoponyák közvetlen és közvetett kapcsolatban állnak egymással, ugyanúgy, mint némely különleges képességű és jelentőségű állatok, (delfinek, bálnák, elefántok...) telepatikusan kommunikálnak mindig, mindennel, a tér és idő végtelen éterei óceánján. Bárhol legyenek is, akár a föld alatt, akár vizek mélyében, a hegyek magasságaiban, vagy bármely más közegben, ilyenkor folyamatosan változtatják a színüket, a fényességüket és az áttetszőségüket. Használják a hangok, az illatok, a színek és a különböző magasabb frekvenciák éteri, finomabb hullámait, és a Földre érkező és jelen lévő infra, mikro és gamma sugarak energiáit is.

Szent szakrális ősi szimbólumok egyikeként, időtlen információkat őriznek, mind a Csillagok, a Galaxisok, a Világegyetem, és mind a Föld és az Emberiség történelméről, kialakulásáról és működéséről."

A Kristálykoponyákat mindig szeretettel és tisztelettel ápoljuk, tisztítjuk és gondozzuk, legyen szó akár a sajátjainkról, akár az eladásra kerülő Koponyákról.
Mi nem programozzuk a Kristálykoponyákat!!!

Az eladó Kristálykoponyákat SEMMILYEN programmal sem töltjük fel és semmilyen szertartáson és szertartásban sem részesítjük őket! Mindezt azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni, mert csakis így tudják a Koponyák megőrizni a "saját" tiszta szellemi vonalukat, irányultságukat és a "személyes" égi erőkkel kapcsolatban álló spirituális kötelékeiket, csatornáikat. Ellenkező esetben, a Kristálykoponya, az őt ért so-sok "új" programozástól, átkodolástól és behangolástól, nem 100%-os tiszta közvetítő és gyógyító közeg lesz, hanem egy átjáróház, ahol nem lehet tudni, hogy éppen kinek és minek a része és az energialenyomata által érkezik az infó. A fals hullámhossz pedig eléggé el tudja vinni az embert az erdőbe!

Bárki, bármilyen jó szándékkal is tegye ezt a programozást, az a Koponya nem egészen a Tiéd! Vagy megtisztítod ezektől, mielőtt használni kezded, vagy ne vegyél ilyet! Ez nem játék.
Amit a Koponyáktól hallunk, abban hiszünk: nem a programozással, kódolással és behangolással van baj. Csináld ezeket Te magad és ne egy külső, egy harmadik ember! Mindenkinek a saját KristályKoponyáit kell(ene) tudni programozni, aminek az alapja és első lépései, a Felsőbb Énnel  való kapcsolat megerősítése és kiépítése...

Így, ezzel már bármilyen kristályodat bátran programozhatsz, bármire, de csakis önmagad számára, mindenféle félelem és bizonytalanság nélkül, mert a Felsőbb Éned irányítása és védelme alatt történik mindez, tehát SEMMI bajod nem lesz tőle! Hiszen a Felsőbb Énünk "az" egyetlen olyan égi eszenciális részünk, aki MINDIG tudja, hogy nekünk mikor, mire van éppen szükségünk a fejlődésünk és a bölcsebbé válásunk érdekében...ő védelmez, terelget és feltétel nélkül szeret minket!:)

Egyetlen tisztítási mód, amit olykor-olykor alkalmazunk, (ha a Koponyák kérik,) hogy kitesszük őket a Napra, az egyetlen földi élő Fényforrásra. Ennyi. A közvetlen Napkódok által, kis idő múlva újra kapcsolódnak teljes erővel a szellemi és csillagbéli valóságaikkal és tiszta rezgéseket, információkat és segítséget nyújtanak így már Neked ezután nemcsak a vásárlásban...

 Ne Te válassz, engedd, hogy Téged válasszanak! - Valójában nem mi választjuk ki őket, hanem ők, minket!:)

 


Az aktuális Kristálykoponya választékaink frissítés alatt vannak, hamarosan látható lesz!
Köszönjük a türelmet! 

 

 

Az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák.
Magyarország egész területére tudunk szállítani 2-3 napos határidővel.
A postaköltségek 2013. július 1-től megváltoztak.  Regisztrált levélként, könyvelt küldeményként, előre utalással, vagy utánvéttel tudjuk küldeni a Kristálykoponyákat, buborékos levél tasakban, aminek a pontos összegét a súlya határozza meg.

Ha bármilyen kérése vagy kérdése van a Kristálykoponyákkal kapcsolatban, írja meg nekünk!