Kristálytermékek

koponya  

Feng - Shui térrendezésében is hasznosan alkalmazható, mind a 8 báguában.

Különleges, gyógyító-harmonizáló energiákkal rendelkező, a 13 Ősi Kristálykoponyák áldását és a tanításaira, szellemi tudásaira való emlékezést segítő kristálykoponya poszterek kaphatóak illetve rendelhetőek, amiket már Te is jól ismerhetsz, ha voltál több Koponyafesztiválon.

A Kristályok és a Kristálykoponyák a mi időtlen Galaktikus és Kozmikus Emlékezetünk Őrzői.
Ame - Thále - Jezu és Galaxia segítségével és védelmével...Az alábbi kristály posztereket, minden olyan helyekre érdemes kitenni, ahol túl sok ember fordul meg napi rendszerességgel és nincs mód és lehetőség akár a folyamatos szellőztetésre, a levegő-légterület bármiféle tisztítására, a nap fényének beengedésére és az energiák tudatos és folyamatos kiegyenlítésére, harmonizálására. Továbbá, gyerek szobákba, irodába, hálószobába, kezelő helységbe, a saját oltárunkhoz...

A poszterek mikro és makroszinteken egyaránt, semlegesítő, feltöltő és kiegyenlítő rezgéseket sugároznak ki,
a tér minden irányába.

A kristályok energiája, az Univerzum mindenütt jelenlévő és körülölelő Égi Szeretet és Fény Forrásból táplálkoznak, (mint mi emberek is és minden élőlény) mert közvetlen összeköttetésben vannak vele, és legyen az akár egy kép, egy érzés, egy szín az ásványokról, kristályokról, ugyanúgy, mint a Szent képekről, azok mindig, mindenütt ragyognak és sugároznak.

 

Minden poszter, egyfajta áldást hordozó élő fénypontként működik, és benső útmutatásokat adva, több tisztulási folyamatokat elősegítő, vezetőként és támaszként szolgálhat mindenkinek, aki erre hívást érez.
Feng Shui szempontból, a ház, a szoba, a tér energiáit megváltoztatva, mind a 9 kristálykoponya képek, minden bágua területre elhelyezhetőek, valamint nagyobb hatás elérése érdekében, egymással is kombinálhatóak. (Érdemes kipróbálni!)
A poszterek mérete és az ára, minden fajtánál egységes:

Mérete: 31 x 47 cm. (szélesség-magasság)
Ára: 500Ft

E-mailbe, és telefonon is rendelhetsz, a neved és a pontos címed megadásával. A posztereket, mint küldeményt, csak utánvéttel tudjuk küldeni Neked.
Ha 7 db-nál többet vásárolsz, akkor 400Ft/db-os áron kapod meg!

Poszterek:

      narancskalcit koponya

narancskalcit

 

   labradorit koponya

 

labradorit

 

   rózsakvarc koponya

 

rózsakvarc

ametiszt koponya

ametiszt

   óceán jáspis koponya

óceán jáspis

   szodalit koponyák és csúcsok

szodalit

napkő koponya

napkő

   lapis-lazuli koponya

lapis -lazuli

   tigrisszem koponya

tigrisszem