Lélekgyógyászat

csillaglomMinden fizikai betegség, akut vagy krónikus testi tünet, pszichoszomatikus eredetű. Minden (pszichoszomatikus) érzelmi, lelki szintű mintánk alapjait, a magzati kor és a gyermekkori szülői programok, öröklött/átvett személyiségbeli, hitrendszerbeli és viselkedésbeli lenyomatok alkotják.

A Lélek egy időtlen, igen érzékeny tanulékony és képlékeny Élő energia sűrűsödés, egy sűrűbb, komplex energiamező. Időtlenségéből adódva, a fejlődési spirálon való felfelé haladását járva, ő is tanul különböző dolgokat, érzéseket, kvalitásokat és érdemeket előhozni életről - életre. Vannak fiatalabb és idősebb Lelkek. Onnan lehet megtudni hogy mennyire 'idős' és 'bölcs' egy Lélek,hogy mennyire alázatos a hozzá kapcsolt test személyisége, mekkora az ember egó hányadosa. Akármilyen idős legyen is, minden Léleknek van hova fejlődni valója és olyan tanulási szakasza, ami könnyebben vagy nehezebben megy neki.
Általában akit életről - életre sok megpróbáltatás, fájdalom, félelem, trauma ért, ( szinte mindannyiunkanak vannak ilyen életei és élet láncolatai, a tapaszatlások és a karma törvényei miatt azonban mégis kellenek ezek) azoknál a Lelkeknél sűrűn előfordul hogy úgynevezett 'fehér folt' keletkezik a lélekben. Ez azt jelenti, hogy a lenyomat megvan, ott van elég mélyen.  Az energia nincs felszabadítva, a végső konzekvencia nem lett levonva és felülírva, mert ez/ezek a pontok a Lélek azon területei, amiről Ő maga sem szeretne tudni és emlékezni tudatos szinten! Ez a Lélek fájó pontja, amiről nem akar tudni, csak jó  messzire elkerülni. Ezeket is különböző oldásokkal, Bach-virágterápiával, Család-állítással, Kristályokkal, Színterápiával, Szimbólumokkal, Csillagenergiákkal és Mantrákkal lehet gyógyítani... mert MINDEN gyógyítható!

Íme, egy jellegzetes példa, hogy hogyan is alakul ki, mi a gyökere az egyre elterjedt önértékelési zavarnak és a kisebbrendűségi érzésnek:

 

A GYEREKEK LELKE FELFOGJA A SZÜLŐK ELNYOMOTT ÉRZÉSEIT!

A sokszor megmagyarázhatatlan önértékelési zavarok, kisebbségi érzések és bűntudatok, vagy előző életeink nyomaiként jelentkeznek ezen életünkben, vagy a gyerekkorban gyökereznek. Minden esetben tartósan megragadnak a lélekben, még akkor is, ha ezeket elnyomjuk, elfojtjuk, vagy nem veszünk róluk tudomást.

A gyermeki lélek fogadásra van beállítva, örömmel, bizalommal, őszinte nyitottsággal telt, így gyakran és könnyen megsebezhető. A gyermek, szubjektív érzékelésének köszönhetően, mindenért felelősnek érzi magát, ami a családjában történik. Ha például a szülők sokszor és folyamatosan veszekednek, vagy betegség, haláleset történt, vagy a szülők el akarnak válni, a gyerekek azt hiszik, hogy erről ők tehetnek. Emiatt az a meggyőződés alakul ki bennük, hogy jobb lenne, ha ők nem is lennének.

A gyerekek gyakran nem képesek feldolgozni, ezeket az erőteljes érzelmi reakciókat és megrázkódtatásokat, és elnyomják magukban ezeket. Ezek az érzések pedig, egy jövőbeli hasonló aktuális esemény hatására újra a felszínre törhetnek, még intenzívebben és túlzásba vitt reakciókhoz is vezethetnek.

Ezzel egy időben, a gyerekek átvehetik a szülők és a felmenő ősök kisebbségi érzéseit is, amit már generációs érzelmi láncreakciónak is nevezünk.

A gyerekek különös érzékenységüknek köszönhetően, erősen érzik azokat az érzelmeket is, amiket a szülők elnyomtak saját gyermekkorukban, és azóta is elfojtva bújik meg a lelkükben. Így szűrés nélkül átveszik a szülők érzelmi energiáit, amik nemcsak negatív hatással, de hatalmukban is tartják a gyerek lelkét. Minél erősebb a szülőkben elnyomott fájdalmas emlék, annál erőteljesebben terjed át és jelentkezik a gyermeknél ugyanez, ami innentől fogva, blokkolja az érzelmi, lelki egészséges fejlődését.

Sok gyermek öntudatlanul is szolidaritást vállalhat a családban egy olyan rokon kisebbségi érzésével, akit a saját szülei nem szeretnek, esetleg megvetnek, - még ha az illetőt az életben nem is láthatta, mert rég meghalt már. Ez a jelenség, megfigyelhető a középső gyermeknél, aki öntudatlanul azonosul a szülők egy kirekesztett rokonához, a család „fekete bárányához".

Az olyan átvett érzések, amelyeknek nem tudjuk, nem ismerjük az eredetét, elbizonytalanítanak és kisebbségi érzés mintákat váltanak ki belőlünk. Sajnos nagyon sok esetben az egyik, vagy másik szülő arra használja a gyerekét, aki önnön „belső gyermeki énjének" pótlékául szolgát, hogy saját korábbi élettörténetének egy problémáját oldja meg vele. A gyerek, akire ez a fajta szeretet irányul, szenved e csere miatt.

Így történik az, hogy a „kedvenc gyereket" a szülő, összecseréli saját valódi, húsvér gyerekét, az önmaga gyerekkori énjével. Ezektől a kivételezett gyerekektől azután azt várnák el, hogy meggyógyítsák apjuk vagy anyjuk belső lelki sebeit, aminek eredményeképp, el kell rejteniük saját lényüket, és folyamatosan szerepet kell játszaniuk.

Ebből pedig kisebbségi érzés fejlődik ki.

A kisebbségi érzést azonban nemcsak a sérülés, hanem a lelki túlterheltség is előidézheti. A gyenge, segítőkész gyermeki lélek sokszor kapható arra, hogy lelki támaszt nyújtson egy felnőttnek, ha az nem képes magáról gondoskodni, és más felnőttől nem kap segítséget. Így lesz például a fiú egy partner pótlék az elvált anya számára, vagy a lány gondoskodik szülő pótlékként a túlterhelt, egyedülálló apáról. Ebben a szerepben a gyermek a túlműködő együttérzés rabja lesz, ami azt jelent, hogy lelkileg sokkal többször lesz önmagán kívüli pótszer, és sokkal kevesebbet lesz önmaga, önmaga számára.

Így fejlődik ki a „segítő szindróma", azzal a veszéllyel, hogy később kiégettség vagy kimerültség depresszió lesz a következménye a tudattalan túlterheltségnek és a hiányos önértékelésnek.

Hogy a kisebbségi érzést ne kelljen tudatosítanunk, sokan pótcselekvésekkel helyettesítik a szembe nézést: Ez mutatkozhat meg alkoholizmusban, élvezeti szerek fogyasztásában, (evés, ivás, testi örömök) vagy rendkívüli erőfeszítések fáradozásával való elismerés megszerzésén, mások uralkodásán, arroganciával, büszkeséggel, mindentudással, vagy sztárallűrök bevetésével...

 

A KISEBBSÉGI ÉRZÉSEK ÉS AZ ÖNÉRTÉKELÉSI ZAVAROK MINTÁI MEGVÁLTOZTATHATÓK!

- Érzelmi kommunikációval
- Szociális kompenzációval
- Személyiség fejlesztő tréninggel
- A gyerekkori sérelmek, sérülések és traumák feloldásával
- Magasabb összefüggések felismerésével
- A karmikus tapasztalások kiegyenlítődésével
- A negatív szülői minták átírásával
- Energetikai szálak, energia lények lekapcsolásával
- Gyerekkori lélekrész darabok visszahívásával...

 

A LÉLEKGYÓGYÁSZAT SEGÍTSÉGET NYÚJT:

- érzelmi –párkapcsolati helyzetek kezelésében
- lelki erőtlenség, feszültség, frusztráltságok oldásában
- a Lélek önkifejező képességének erősítésében
- az érzelmi gátak, korlátok és önkorlátozások gyengéd átformálásában
- sérült, hiányos vagy nehéz érzelmi minták korrekciójában
- a belső nyugtalanság, nyughatatlanság és háborgás megbékítésében
- a tiszta lelki értékeink, tulajdonságaink és erényeink felismerésében
- az érzelmi traumák, régi nehéz töltetű tapasztalások tehermentesítésében
- az alapvető emberi, pozitív életminták megerősítésében
- a szívcsakra, a Blue Print, a csecsemőmirigy és a lélekpontok áttisztításában, feltöltésében
- a jelen élethelyzetek, körülmények és életfeladatok átlátásában, elfogadásában és megértésében
- a bűntudat, a kishitűség, az elfojtások és az önbüntetések tisztázásában és oldásában
- a szabad létezés megtapasztalásában
- a szabad, érzelmi terhektől, kötöttségektől mentes döntés és választás segítésében
- mindenekelőtt a szeretet, a békesség és a belső harmónia megteremtésében.

 

A halk zene, az Angyalok és a Kumarák áldott jelenléte, a háttérben folydogáló csobogó nyugtató hangja, a gyógyító szentélyünk türkizes, larimar színei és fényei, a gyógyító kristályok természetes fénye és segítsége, a tiszta, szívből jövő segítő szándékunk minden esetben utat talál magának a gyógyulás, a regenerálódás, a fény és a belső felismeréseken át vezető tudatosodás szeretetteli útján.

És amint a Lélekben megtörtént a pozitív változás, úgy megtörténik a Szellemben és a Testben is...

 

Lotus1 msolata


Komplex lélekgyógyászati kezelésekhez és szellemi oldásokhoz bejelentkezés szükséges!
Laczkó Pál - Laymoore
+36 20/ 439 5659