Kristálytermékek

csaroit szívKristályok folyamatosan születnek a Föld mélyében, Gaia testében, így segítve a földi rezgések emelését, és minden élőlény létezését. 

Időtlen - idők óta őrzik, hordozzák és sugározzák az égi-földi fénykódok gyógyító energiáját és információját, melyeket minden élőlény érez, felfog és reagál rá, akár tudatában van ennek, akár nem.
A kristályokat kibányásszuk, feldolgozzuk, megmunkáljuk, majd formára, méretre és szakrális alakzatra csiszolva újra a földbe visszahelyezzük, kisebb – nagyobb szertartások közepette, hogy olyan területekre, energiapontokra és helyekre kerülhessenek, ahol a Földnek tisztulnia, gyógyulnia kell és szükség van a tiszta fényre.

Így segítjük egymást a közös fejlődésben, emlékezésben, ébredésben és az átlényegülésben...

Elsődlegesen azokat az ásványokat lehet megvásárolni nálunk, amelyekkel dolgozunk, és behatóan megismerkedünk a tanfolyamok gyógyító meditációiban, valamint a kezelések és a kristálygyógyítások alkalmával.

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az általunk eladásra kerülő ásványok és kristályok, minden esetben már, egy alaptisztítással, napoztatással, feltöltéssel és a fény áldásával vannak előkészítve, hogy könnyebb és biztonságosabb lehessen a választásod. Mi előre nem proramozunk semmilyen ásványt és kristályt, mert úgy gondoljuk, hogy mindenki magának kódolja bele azt, amire szüksége van és amire használni szeretné.

A Kristálytanfolyam II. alkalmával viszont megtanítjuk Neked a kódolások, programozások, tisztítások, töltések, behangolások, összekapcsolások és a többi technika és módszer valamennyi előnyeit és hátrányait, amit MINDEN esetben tudni kell, mielőtt az ember nekilát egy ilyen jellegű munkának!

Kérünk Téged, hogy mindig hálával és meghittséggel a szívedben közelíts feléjük, hiszen csendes és hű szolgálatot vállalnak érted, a tisztulásod, erősödésed és a testi – lelki – szellemi jólléted érdekében!

ÚJDONSÁGOK - KÜLÖNLEGESSÉGEK

moki  

  Kristályújdonságok!

Ezt a menüpontot azért hoztuk létre, mert szerencsére, az egyre bővülő árukészletünkben mostanában nagyon sok olyan új ásvány és kristályfajta megtalálható, amiről egyrészt vagy igen kevés információ van még elterjedve az ásványvilágban, másrészt, a könyvek nagyrésze azért nem ír róluk, mert viszonylag régi kiadásúak, illetve a kristályok még újak:)

Minden leírt információ saját forrásból származik!
Nem használtunk könyveket egy-egy ásvány gyógyító hatásainak megismeréséhez sem régen és most sem. Adottságunknak és érzékenységünknek köszönhetően, MINDEN információt csakis a kristályoktól és ásványoktól közvetlenül kapunk, amit ezúton is szeretnénk megosztani Veletek!:)

 

NYAKLÁNCOK 

holdkő  

   Nyakláncok minden időben és minden alkalomra!

Akár csak egy ruha kiegészítőként egy fontos találkozáshoz választunk egy szép kristálynyakláncot, akár a divatot követve hordunk éppen egy trendi színű ásványfűzért, vagy akár tudatosan választottunk egy többsoros csodát a kollekciónkból, a nyakláncok mindig üzenetet hordoznak rólunk, a külvilág felé...

Lehet egy nyaklánc szolíd, egyszerű, hivalkodó, egy hű társ, mesélő, egészségmegőrző, öltöztető vagy esetleg figyelemfelkeltő. Bármikor is viseljen egy Hölgy, egy Asszony, egy Lány, egy Nő, egy bizonyos ásványláncot vagy kristály-nyakéket, minden esetben megszépíti a dekoltázst, feltölt energiával, különlegessé teszi a viselőjét, pozitív kisugárzást ad és jókedvre derít...

KARKÖTŐK  

dendrit opál  

   Karkötők

Szépek, díszesek, kényelmesek, titokzatosak, többsorosak, kapcsosak, mágnesesek vagy nyitottak....
Ezek a karkötők! 

Évszázadokkal és évezredekkel ezelőtt sem divatból kezdék hordani a csuklójukon, a karukon/felkarukon a nők milliói különböző hétköznapi és vallási kultúrákon át... Már akkor is tudták és ismerték a természetes anyagokból, nemesfémekből, drágakövekből készült karkötők jellegzetes pozitív hatását, hogy a testnek ezen pontjain és meridiánjain keresztül a véráramlást tisztítják, serkentik, a belső szervek állapotát javíthatják, valamint más energetikai gyógyításokat és oldásokat is eredményeznek rendszeres viselésük...

 

LARIMAR ÉKSZEREK

larimar  

   Larimar

"Az anyagba zárt tengeri napfény sugara"
A delfinkőnek is nevezett csodálatos Larimar lelőhelye a Földön egyedül a Dominika szigetén található.
(Neve egy fantázia név, ugyanis egy dominikai nő nevét (aki először talált ilyen ásványt) és a tenger nevét illesztették össze. „Larissza- Mar"-ból született, a Larimar elnevezés.)

Az Ősi Atlantiszi információs rendszereket, energiaminőségeket, Fénykódokat és Csillagkódokat őrzi magában, holografikus lenyomatként. Nem véletlenül volt már ott is jelen ez a páratlan képességekkel bíró ásványfajta, aminek többek közöztt az Univerzális Szeretetet, az  Időtlen tiszta Szerelmet és az Egység végtelen Létállapotának megélését rendelték hozzá...

 

RÉZ - ÉKSZEREK

pillangó  

Karkötők, nyakláncok, fülbevalók

A réz ékszerek nem csak szépek és új keletűek, hanem igen hasznosak és különlegesek! Viselni őket egyszerre divatos és egészséges is.
A nemesfémekből készült lakásdíszek, használati tárgyak, ékszerek és elixírek évezresek óta az emberiség egyik legősibb és legtisztább alternatív gyógymódja, amit mind a mai napig alkalmaznak. Nemcsak a réz, (sárga és vörös) hanem a bronz, az ezüst, az arany, a fehér arany és a platina is mind sajátos rezgéssel, információs kódokkal és energia hullámokkal rendelkeznek.
A legjobb közvetítő anyagok!

 

KRISTÁLYKOPONYÁK

1007-1  

Kristálykoponyák - az Élő Tudatunk és Fényemlékeink Galaktikus Őrzői

A Kristálykoponyák közvetlen és közvetett kapcsolatban állnak egymással, ugyanúgy, mint némely különleges képességű és jelentőségű állatok, (delfinek, bálnák, elefántok...) telepatikusan kommunikálnak mindig, mindennel, a tér és idő végtelen éterei óceánján.
Bárhol legyenek is, akár a föld alatt, akár vizek mélyében, a hegyek magasságaiban, vagy bármely más közegben, ilyenkor folyamatosan változtatják a színüket, a fényességüket és az áttetszőségüket. Használják a hangok, az illatok, a színek és a különböző magasabb frekvenciák éteri, finomabb hullámait, és a Földre érkező és jelen lévő infra, mikro és gamma sugarak energiáit is.
Szent szakrális ősi szimbólumok egyikeként, időtlen információkat őriznek, mind a Csillagok, a Galaxisok, a Világegyetem, és mind a Föld és az emberiség történelméről, kialakulásáról és működéséről...

 

DRÁGAKŐ - NYAKLÁNCOK

smar-rub   Drágakövek

A drágaköveket titokzatos megjelenésük, gyönyörű színeik, különös csillogásuk is becsessé teszi, de ritkaságuk, keménységük, tartósságuk még inkább növeli értéküket. A drágakövek természetes szépsége, finom energiája sugallta azt a hiedelmet, hogy természetfeletti eredetűek, mágikus és páratlan erővel rendelkeznek és sokszor évtizedeket és évszázadokat is túlélt kövek körül gazdag és regényes történetek szövődnek...
A belőlük készült ékszerek, nyakláncok, karkötők, brossok és kiegészítők nemcsak látványukban gyönyörködtetik az embert, hanem a tisztaságukból, különleges szerkezetükből és teljes átlátszóságukból eredő, magas rezgésük, gyógyító erejük és természetes jótékony hatásuk is van...